Dünya Lüks olimpiyatları

Lüks olimpiyatları

Paylaş
Lüks olimpiyatları

Paris’te bu yaz yapılacak 2024 Olimpiyat Oyunları için süper zenginlere özel paketler hazırlandı. 500 bin doları bulan paketler, en iyi etkinliklere erişim ve sporcularla tanışma olanağı vadediyor.

Fransa’nın başkenti Paris’te 26 Temmuz’da başlayacak olan olimpiyatların tadını en iyi süper zenginler çıkaracak. Organizatörler, ‘ultra özel’ paketler hazırladı. Paketlerin bazılarının fiyatları 500 bin doları (16 milyon TL) buluyor. Örneğin, uluslararası deneyim şirketi ‘GR8 Experience’, erkekler 100 metre finalleri ve açılış töreni gibi 14 etkinliğin biletlerini içerdiğini iddia ettiği olimpiyat paketlerini 381 bin 600 dolara satıyor. Bu şirketin ortakları arasında basketbol yıldızı LeBron James’in menajeri ve tenisçi Rafael Nadal’ın halkla ilişkiler müdürü var.

Haberin Devamı

AÇILIŞ TÖRENİ 25 BİN DOLAR

Pakette sporcularla buluşma, ilgisi olmayanların giremediği sporcu köyüne turlar, Louvre Müzesi’ne mesai bitiminde özel erişim ve ‘Versay Sarayı’nda kral yemeği’ gibi ‘paranın satın alamayacağı deneyimler’ vadediliyor. Olimpiyatların resmi kurumsal ağırlama ortağı On Location, açılış törenini izlemek için Seine Nehri boyunca vergiler hariç 7 bin 500 Euro’luk “Riverside Gold Package” biletleri satıyor. Ancak GR8 şirketi, törenin ana bölümünün Eyfel Kulesi’ne bakan yerine sadece altı ila sekiz kişi için erişim satıyor. Bunun fiyatı da 25 bin dolar.

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları 26 Temmuz’da başlayacak. 19 gün sürecek etkinlik boyunca 206 ülkeden 10 bin 500 sporcu atletizmden kaykaya kadar 329 etkinlikte yarışacak.

Haberin Devamı