DünyaOscar ödüllü 'Room' filmi gerçek oldu! Dehşet dolu dört yıllık esaret

Oscar ödüllü 'Room' filmi gerçek oldu! Dehşet dolu dört yıllık esaret

Paylaş
Oscar ödüllü 'Room' filmi gerçek oldu! Dehşet dolu dört yıllık esaret

Polonya’da Malgorzata isimli kadın, 2019’da internetten tanıştığı adamın esiri oldu. Dört yıl boyunca kapatıldığı kulübede seks kölesi haline gelen genç kadın, tecavüzcüsünden hamile kaldı. Bebeği evlatlık verilen ve yıllarca işkence gören Malgorzata, omzu çıkınca götürüldüğü hastanede cesaretini toplayıp suskunluğunu bozunca özgürlüğüne kavuştu.

AŞIK OLDU HAYATI KARARDI

Haberin Devamı

Polonya’nın Glogow şehrinde 30 yaşındaki Malgorzata isimli kadın, 2019’da arkadaşlık sitesi üzerinden tanıştığı Mateusz J. isimli adama aşık oldu. Önceki ilişkisinden olan çocuklarını ailesine bırakan genç kadın, birlikte yaşamak için yanına gittiği adam tarafından dört yıl boyunca karanlık ve pis bir kulübede esir tutuldu. Kendisini zorla tutan adamın seks kölesi haline gelen genç kadın, yıllarca tecavüze uğradı. Mateusz J.’nin taleplerini yerine getirmediğinde ise fiziki şiddete uğradı, hortumla soğuk suyla yıkandı.

Oscar ödüllü Room filmi gerçek oldu Dehşet dolu dört yıllık esaret

Malgorzata, hastanede doktorlara yaşadıklarını anlatınca kurtuldu.

ŞİDDET ÜSTÜNE ŞİDDET GÖRDÜ

Farklı zamanlarda gördüğü şiddet sırasında kolu ve bacağı kırıldı, vücudu defalarca yaralanan genç kadın, tecavüzcüsü tarafından çok kez hastaneye götürüldü. Korkusundan susan genç kadın, tecavüzcüsünden hamile kaldı. Doğurduğu bebek evlatlık verilen Malgorzata, son olarak omzu çıkınca götürüldüğü hastanede cesaretini toplayıp esir tutulduğunu doktorlara anlatınca özgürlüğüne kavuştu. Zanlı Mateusz J. ise 30 Ağustos’ta tutuklandı.

Haberin Devamı

Oscar ödüllü Room filmi gerçek oldu Dehşet dolu dört yıllık esaret

Malgorzata

FİLM GİBİ DÖRT YIL

Malgorzata’nın yaşadığı dehşet dolu dört yıl, Oscar ödüllü 2016 yapımı Hollywood filmi ‘Room’u akıllara getirdi. Film, yıllar boyunca bir odada esir olarak tutulan genç bir kadının, tecavüzcüsünden olan çocuğu ile yaşadığı hayatı ve sonrasında ise özgürlüğe uzanan hikayesini anlatıyor.

Oscar ödüllü Room filmi gerçek oldu Dehşet dolu dört yıllık esaret

Mateusz J. tutuklandı.