DünyaSahtekar rapçi

Sahtekar rapçi

Paylaş
Sahtekar rapçi

ABD’li rapçi Sean Kingston (34) çeşitli işletmelerden 1 milyon dolar (32.2 milyon lira) dolandırıcılık yapmakla suçlanıyor.

Savcılık, Sean Kingston ve annesi Janice Turner’ın (61) para, 480 bin dolarlık mücevher, 160 bin dolarlık Cadillac Escalade marka otomobil ve 86 bin 500 dolarlık özel tasarım yatak çaldıklarını iddia ediyor. Haklarında dolandırmak için organize plan yürütmek, hırsızlık, kimlik hırsızlığının da olduğu 10 ayrı suçlama var. Anneoğul geçen hafta tutuklandı. Janice Turner 160 bin dolar kefaletle serbest bırakılırken Sean Kingston halen tutuklu. Sean Kingston çalıntı mal kaçakçılığından 2 yıllık şartlı tahliye sürecindeydi.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ZİRVEDEYDİ

Annesi ise 2006’da 160 bin doların üzerinde para çaldığı için banka dolandırıcılığından suçlu bulunmuş ve 1.5 yıl hapis yatmıştı. Sean Kingston’a ayrıca şubatta bir eğlence sistemleri firması dava açmıştı. Firmanın iddiasına göre; rapçi “Size Justin Bieber ile reklam filmi çekeriz” diyerek elde ettiği indirimle 150 bin dolarlık duvardan duvara televizyon almış, ancak paranın 120 bin dolarını ödemediği gibi reklamı da çekmemişti. Sean Kingston 2007’de ‘Beautiful Girls’ şarkısı ile 1 numara olmuş, 2010’da Justin Bieber’a ‘Eenie Meenie’ şarkısında eşlik etmişti. Ancak sonra kariyeri ciddi bir düşüşe geçmiş, 2022’de çıkardığı albümü listelere bile girememişti.

Sahtekar rapçi

Sean Kingston’ın Florida’da kaldığı malikaneye baskın düzenlendi.

Haberin Devamı