DünyaSeks ticaretinden gözaltına alındı

Seks ticaretinden gözaltına alındı

Paylaş
Seks ticaretinden gözaltına alındı

Geçtiğimiz yıl kasım ayında eski kız arkadaşı Cassie Ventura’nın kendisine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle dava açtığı ‘Diddy’ lakaplı ABD’li rapçi Sean Combs, seks ticareti ve haraç toplama suçundan evinde gözaltına alındı. Avukatı, hakkında 14 sayfalık iddianame hazırlanan rapçinin mahkeme ile işbirliği yaptığını açıkladı.

EVİNE BASKIN YAPILDI

Haberin Devamı

ABD’li ‘Diddy’ lakaplı rapçi, oyuncu ve yapımcı Sean Combs’un skandalları bitmiyor. Geçtiğimiz yıl kasım ayında eski sevgilisi Cassie Ventura’nın kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla dava açtığı 54 yaşındaki Sean Combs, önceki gün hakkında cinsel taciz, seks ticareti ve haraç suçlarından New York’taki evine yapılan baskında gözaltına alındı. Combs, ardından Manhattan’daki FBI bürosuna götürüldü. Hakkında 14 sayfalık iddianame hazırlanan Sean Combs’un avukatı Marc Agnifilo, haksız yere soruşturma yapıldığını belirterek hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi.

SUÇ DOSYASI KABARIK

Avukat Agnifilo, müvekkilinin işbirliği yaptığını ve suçsuz olduğunu belirterek, bütün gerçeklerin ortaya çıkmasının beklenmesi gerektiğini kaydetti. Öte yandan CNN, mayıs ayında Combs’un Ventura’ya fiziksel şiddette bulunduğunu gösteren bir video yayınlamış, Combs yaptıklarından dolayı özür dilemişti. Ventura’nın açtığı davanın ardından Combs’a yönelik cinsel saldırı suçlamaları artarak devam etmişti. ABD İç Güvenlik Bakanlığı, 25 Mart’ta Combs’un Los Angeles ve Miami’deki evleri için arama emri çıkarmış ve buralara baskın düzenlemişti. Combs, 1997’de ise bir erkeğe yönelik cinsel saldırıdan suçlu bulunarak 100 milyon dolar ceza almıştı.

Haberin Devamı

 Seks ticaretinden gözaltına alındı

Diddy’nin Monster’s Ball (Kesişen Yollar) filminde canlandırdığı karakter tutuklanmıştı.

 Seks ticaretinden gözaltına alındı

Ünlü rapçinin evlerine 25 Mart’ta baskın yapılmıştı.