DünyaTeksas'ta dehşet evi! Arkasından çıkan kişi şoke etti

Teksas'ta dehşet evi! Arkasından çıkan kişi şoke etti

Paylaş
Teksas'ta dehşet evi! Arkasından çıkan kişi şoke etti

ABD, Teksas eyaletinde bulunan 'dehşet evi'ni konuşuyor. 16 yaşındaki ikiz kardeşler, türlü işkencelere uğradıkları evden kaçarak hayatlarını kurtardılar. İkizleri bu hale getiren kişi ise tüm ülkeyi şoke etti.

Posta.com.tr | 18 Eylül günü Teksas eyaletinde bir kapı büyük bir hızla çalınmaya başladı. Ev sahibi tedirgin olmasına rağmen kapıyı açma kararı aldı. Kapıyı açtığında karşısında gördükleri karşısında dehşete düştü.

Haberin Devamı

Kapıdakiler yarı çıplak şekilde üstleri kan içinde kalmış 16 yaşındaki ikizlerdi. Onları tanıyordu çünkü onlar komşusunun çocuklarıydı. Hemen ikizleri içeri alıp polisi aradı.

AĞIZLARINA VE CİNSEL BÖLGELERİNE YANANA KADAR ÇAMAŞIR SUYU

İkizler polislere verdikleri ifadelerde, kendilerinin ağızlarına ve cinsel bölgelerine derileri yanana kadar çamaşır suyu döküldüğünü, çok konuştukları için temizlik malzemesi içirildiğini anlattı. İkizlerden biri nöbet geçirene kadar ilaç tabletleri yedirildiğini ve uzatma kabloları, perde çubukları ve diğer aletlerle dövüldükleri ortaya çıktı.

İkiz kardeşlerin yaşadığı dehşet bununla da bitmiyordu. İfadesine devam eden genç, üstleri çıplak ve elleri kelepçeli şekilde küçük bir odada sessiz şekilde durmak zorunda olduklarını anlattı. Aksi takdirde dövülüyorlardı.

Haberin Devamı

Teksasta dehşet evi Arkasından çıkan kişi şoke etti

YEDİKLERİ TEK YİYECEK...

Bu süreçte kardeşlere verilen tek yiyecek ise, hardallı sandviç ve makarnaydı. Haftada birkaç kez de tatlandırıcı veriliyordu. Yetkililer, ikizlerin bulunduklarında ciddi şekilde yetersiz beslendiklerini söylediler.

İŞKENCECİ CANİNİN KİMLİĞİ ŞOKE ETTİ

İkiz kardeşlere bu dehşeti yaşatanlar ise kendilerine yabancı biri değildi. Kardeşlerin annesi ve erkek arkadaşıydı. 40 yaşındaki Zaikiya Duncan ve 27 yaşındaki sevgilisi Jova Terrell, ikiz kardeşlerin ellerinden kaçmasının ardından acele bir şekilde toplanarak diğer 5 çocuklarıyla birlikte başka bir eyalete kaçtı.

İfadelerine göre, ikizlerin bir tanesi kelepçelerine ait anahtarı annesinin cüzdanında buldu ve ağzına atarak sakladı. Annesi ve sevgilisinin odadan çıkmasını fırsat bilen genç, kendisinin ve ikizinin kelepçelerini çözdü. İkizler ardından bacaklarındaki kilidi de kırarak evden kaçmaya başladı.

Polis raporlarına göre çocuklar bulunduklarında kollarında, bileklerinde kelepçe izleri bulunuyordu. Vücutlarında ise çok sayıda kesik ve yara dikkat çekiyordu.

Teksasta dehşet evi Arkasından çıkan kişi şoke etti

'AMBER ALARMI'YLA YAKALANDILAR

Yetkililer, kaçak annenin ve sevgilisi ile kaçırdıkları çocukları bulmak için çalışmalara başladı. Cani çiftin yanına aldıkları ikizlerin 14,10,7 yaşlarındaki kardeşleri ve 12 yaşlarındaki diğer ikiz kardeşleri, Louisiana'da oldukları tespit edildi. Haklarında çocuk kaçırmalarında kullanılan 'Amber alarmı' konu ile arama emri çıkartılan çift, yerel polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Duncan ve Terrell hakkındaki ayrıntılar Perşembe günü ortaya çıkmaya başladı ve daha önce beş yaşındaki çocuklarından birini sıcak suyla haşladığı iddia edildikten sonra daha önce çocuk istismarı sabıkası olduğu da ortaya çıktı.

Ailenin kısa süre önce Teksas'ta 600 bin dolarlık bir eve taşındıkları öğrenildi. Komşular ailenin sadece iki haftadır orada yaşadıklarını söylüyorlardı.

Cani çiftin davası tutuklu şekilde devam ederken 7 çocuk da devlet koruması altına alındı.