Eğitim - KariyerBugün hangi sınav var? 5 Ekim Bugün hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? İşte hafta sonu ÖSYM sınavları!

Bugün hangi sınav var? 5 Ekim Bugün hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? İşte hafta sonu ÖSYM sınavları!

Paylaş
Bugün hangi sınav var? 5 Ekim Bugün hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak? İşte hafta sonu ÖSYM sınavları!

ÖSYM tarafından yapılacak olan birçok sınav, hafta sonu gerçekleştiriliyor. Bugün hangi sınav var? Sorusu, bu kapsamda araştırılıyor. Peki, Bugün hangi sınav var? 5 Ekim Bugün hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak?

Bugün hangi sınav var? Sorusu, zaman zaman çevresindeki insanların veya farklı nedenlerden dolayı sınava girecek olan kişilerin çevresindeki birçok kişi tarafından merak edilmektedir. Zaman zaman ÖSYM tarafından birçok farklı sınav türü gerçekleştiriliyor ve bu sınavlar genellikle hafta sonu uygulanıyor. Peki, Bugün hangi sınav var? 5 Ekim Bugün hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak?

Haberin Devamı

BUGÜN HANGİ SINAV VAR?

Bugün (5 Ekim 2024) ÖSYM sınav takvimine göre herhangi bir sınav bulunmamaktadır. Bugün ÖSYM (Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi) tarafından gerçekleştirilecek olan herhangi bir sınav bulunmamaktadır.

Bugün hangi sınav var 5 Ekim Bugün hangi ÖSYM sınavı var, ne sınavı yapılacak İşte hafta sonu ÖSYM sınavları

EN YAKIN SINAV NE ZAMAN?

ÖSYM sınav takvimine göre en yakın sınav 6 Ekim 2024 tarihinde yapılacak olan Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavıdır.

KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları açıklandı. 15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ortaöğretim Sınavı'nın değerlendirme süreci tamamlandı. Adaylar, sonuçlarına 4 Ekim 2024 saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle erişebilecekler.