Eğitim - KariyerKPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise KPSS sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise KPSS sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak?

Paylaş
KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise KPSS sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak?

KPSS Ortaöğretim sınavına katılan adaylar, sınavın tamamlanmasının ardından gözlerini KPSS ortaöğretim sonuçlarına çevirdi. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise KPSS sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak?

 

KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu merak ediliyor ve adaylar tarafından yakından takip ediliyor. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 15 Eylül'de gerçekleştirilen lise düzeyi KPSS sınavına katılan adaylar, sonuçların açıklanacağı tarihi merakla bekliyor. ÖSYM'nin 2024 sınav takvimine göre KPSS ortaöğretim sonuçlarının açıklanma tarihi netleşti. Peki, KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak? Lise KPSS sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak?

Haberin Devamı

KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2024 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 4 Ekim'de açıklanacak. Sınava 1 milyon 864 bin 867 adayın başvurduğu bu yılki KPSS ortaöğretim sınavı, Türkiye genelinde ve Lefkoşa'da düzenlenen 227 sınav merkezinde gerçekleştirildi. Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecekler.

KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak Lise KPSS sonuçları açıklandı mı, hangi tarihte açıklanacak

KPSS ORTAÖĞRETİM SORU KİTAPÇIĞI YAYIMLANDI

Sınavın temel soru kitapçığı ve cevap anahtarının %10'u ÖSYM'nin internet sitesinde yayımlandı ve adaylar 25 Eylül'e kadar bu materyalleri inceleyebilecekler.