Eğitim - KariyerYurt Time nedir? KYK Yurt Time projesi ne işe yarıyor, nasıl katılırım? KYK Yurt Time ne anlama geliyor?

Yurt Time nedir? KYK Yurt Time projesi ne işe yarıyor, nasıl katılırım? KYK Yurt Time ne anlama geliyor?

Paylaş
Yurt Time nedir? KYK Yurt Time projesi ne işe yarıyor, nasıl katılırım? KYK Yurt Time ne anlama geliyor?

KYK Yurt Time projesi başvuruları ile birlikte birçok kişi tarafından projenin detayları, ne işe yaradığı gibi birçok soru merak edilmekte. Peki, Yurt Time nedir? KYK Yurt Time projesi ne işe yarıyor, nasıl katılırım?

Yurt Time nedir? Sorusu, adayların başvuru sonuçlarının alınmasına kısa bir süre kala gündemdeki yerini aldı. Her yıl düzenli olarak Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından gerçekleştirilmekte olan bu proje, son birkaç yıldır KYK’da yer almakta olan öğrenciler tarafından tercih ediliyor. Peki, Yurt Time nedir? KYK Yurt Time projesi ne işe yarıyor, nasıl katılırım?

Haberin Devamı

YURT TİME NEDİR?

KYK Yurt Time Spor Projesi, yurtlarda kalan öğrencilere spor faaliyetlerinde görev alarak ek gelir elde etme fırsatı sunuyor. Projeye seçilen öğrenciler, günlük iki saat, haftalık ise sekiz saati aşmayacak şekilde görev yapıyor. Her yurttan 10 öğrenci projeye dahil ediliyor ve yeteneklerine göre görevlendiriliyor. Projede yer alan öğrenciler sigortalı kabul edilip iş kazası ve meslek hastalığı sigortası hükümleri uygulanıyor. Başvurular, e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Yurt Time nedir KYK Yurt Time projesi ne işe yarıyor, nasıl katılırım KYK Yurt Time ne anlama geliyor

KYK YURT TİME PROJESİ NE İŞE YARIYOR, NASIL KATILIRIM?

KYK Yurt Time Projesi, yurtlarda kalan öğrencilere spor faaliyetlerinde görev alarak ek gelir elde etme ve sporun içinde aktif olarak yer alma fırsatı sunar. Yurt Time Projesi'ne katılmak için e-Devlet üzerinden başvuru yapabilirsiniz. Yurtlardan her biri için belirlenen kontenjanlar dahilinde öğrenciler seçilerek projeye dahil edilir.

Haberin Devamı