Ekonomi3 EYLÜL ALTIN FİYATLARI: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu, düşüyor mu?

3 EYLÜL ALTIN FİYATLARI: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu, düşüyor mu?

Paylaş
3 EYLÜL ALTIN FİYATLARI: Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu, düşüyor mu?

Düğün sezonunun favori hediyeliklerinden olan gram altın ve çeyrek altın fiyatları ile alıcısının şaşırtmaya devam ediyor. Peki, Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu, düşüyor mu?

Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları, Düğün sezonunda birçok kişi tarafından merak edilmekte ve birçok kişi tarafından araştırılmakta. Yatırımcılar ve altın almak isteyenler, altındaki son durumu öğrenmek istiyor. Anlık fiyatı öğrenmek isteyen vatandaşlar, bu konuda araştırmalar yapıyor. Kapalıçarşı ve kuyumcu ücretlerini merak edenler, soluğu internette alıyor. Peki, Çeyrek, yarım, tam altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu, düşüyor mu?

Haberin Devamı

3 EYLÜL GÜNCEL ALTIN FİYATLARI 2024

3 Eylül 2024 tarihli güncel altın fiyatlarına göre altın fiyatlarındaki dalgalanma, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. İşte 3 Eylül güncel çeyrek, yarım, tam ve diğer altın fiyatları:

ÇEYREK ALTIN NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Çeyrek altın fiyatları yatırımcılar tarafından büyük ilgi görüyor. Güncel verilere göre çeyrek altının alış fiyatı 4.486,00 TL, satış fiyatı ise 4.564,00 TL olarak belirlendi.

CUMHURİYET ALTINI KAÇ TL OLDU?

Cumhuriyet altını, güvenli liman olarak tercih edilen bir yatırım aracı olmaya devam ediyor. Güncel verilere göre Cumhuriyet altınının alış fiyatı 17.971,00 TL, satış fiyatı ise 18.183,00 TL olarak belirlenmiş durumda.

YARIM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Yarım altın, yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Güncel verilere göre yarım altının alış fiyatı 9.000,00 TL, satış fiyatı ise 9.119,00 TL olarak güncellendi.

Haberin Devamı

TAM ALTIN NE KADAR, KAÇ TL OLDU?

Tam altın, yatırımcılar arasında popülerliğini koruyor. Güncel verilere göre tam altının alış fiyatı 18.339,64 TL, satış fiyatı ise 18.823,52 TL olarak belirlendi.