EkonomiBabalara teknoloji indirimler

Babalara teknoloji indirimler

Paylaş
Babalara teknoloji indirimler

Bu pazar, hem Babalar Günü’nü hem de Kurban Bayramı’nı kutluyoruz. Bu özel günde evimizin direği babalarımızın fedakarlıklarını, koşulsuz sevgilerini ve hayatımıza kattıkları değerleri düşündüğümüzde onlara ne yapsak az.

Tek istedikleri, onlara bol bol sarılmanız, sevgi dolu sözler söylemeniz ve birlikte güzel zamanlar geçirmeniz. Ancak çoğumuz bu özel günü anlamlı bir hediye ile de süslemek istiyoruz. Bu kapsamda başta e-ticaret siteleri olmak üzere yüzlerce şirket kampanya yarışına girdi. Bu fırsattan yararlanarak hem babanızın zevkine hem de ihtiyacına göre şık hediyeler tercih edebilirsiniz.

Haberin Devamı

HEPSİBURADA

Başlattığı özel kampanyada Huawei Freebuds Se 2 kulaklık ve Samsung Galaxy Watch6 36 taksitle satın alınabiliyor. Oyuncu babalar için de HP Victus Gaming Laptop ve Galaxy M34 5G telefon 12 taksitten satışa sunuluyor. Platformda ayrıca Xiaomi, Honor ve Anker markalı birçok teknolojik ürün de özel fiyat avantajlarıyla öne çıkıyor.

TEKNOSA

17 Haziran’a kadar Honor 90 telefon alanlara Honor Pad X8 tablet hediye ediyor. Şirket ayrıca, seçili LG TV’lerde yüzde 15 kampanyalı fiyatın yanı sıra 1 yıllık Tekno Garanti ile seçili Samsung TV’lerde QR kod indirimi ve Para Kart hediyesi sunuyor. Öte yandan Galaxy S24 Ultra akıllı telefon yanında Galaxy Watch6’yı da ücretsiz veriyor.

TURKCELL

Turkcell Pasaj’da 16 Haziran’a kadar telefondan tıraş makinesine kadar onlarca üründe ilk alışverişte 200 TL indirim, peşin fiyatına 4 taksit ve ücretsiz kargo imkanı sunuluyor. Faturaya ek avantajlı ödeme seçenekleri de olan Turkcell’de ayrıca düşük faizli alışveriş kredi imkanı da bulunuyor.

Haberin Devamı

VODAFONE

Online alışveriş platformu ‘Her Şey Yanımda’da bireysel müşteriler, ilk alışverişlerinde 500 TL ve üzeri alışverişlerde 5 GB, 750 TL ve üzeri alışverişlerde 10 GB internet paketi kazanıyor. Ayrıca Fibabanka işbirliğiyle Alışgidiş Kredisi de sunuluyor. Müşteriler, kredi kartlarında limit yoksa dahi 36 aya kadar vadeyle alışverişlerini tamamlayabiliyor. Alışgidiş Kredisi lansmanına özel 10 bin TL’ye kadar alışverişlerde yüzde 0 faizle 6 aya varan taksitle ödeme imkanı da sunuyor.

AMAZON

Prime üyeleri herhangi bir kampanya veya ön koşul aranmaksızın, yıl boyunca yüz binlerce seçili üründe 500 lira ve üzeri alışverişe yüzde 10 indirim fırsatından da yararlanıyor. Ayrıca satıcısı Amazon.com.tr olan ürünlerde yüzde 100 orijinallik garantisi sunulurken babalar memnun kalmadığı ürünü 30 gün içinde kolayca iade edebiliyor. Üyeler ayrıca tüm alışverişlerinde ücretsiz hızlı teslimattan da yararlanabiliyor.

FIBASİGORTA

Babanıza hiç yanından ayırmadığı cep telefonu için sigorta da hediye edebilirsiniz. Fibasigorta, telefonun servis sürecinde müşterilerini mağdur etmemek için sunduğu ikame telefonla, yanında olamadığınız her an babanızla iletişimde olmanıza olanak sağlıyor. Dileyenler sadece Ekran Koruma Sigortası’nı ya da ‘Tam Koruma Sigortası’nı tercih edebiliyor.

Haberin Devamı

N11

16 Haziran’a kadar Babalar Günü’ne özel 2 bin TL’ye 250 TL indirim kuponu fırsatı sağlayan e-ticaret platformu, ayrıca Kurban Bayramı’na özel 19 Haziran’a kadar sürecek kampanyasıyla da 750 TL’lik alışverişe 100 TL’lik indirim kuponu dağıtıyor. Ayrıca, giyim, ayakkabı, takı ve aksesuar, spor ve outdoor, erkek kişisel bakım, teknoloji, yapı market ve otomotiv alanlarında hediye almak isteyenler için sepette yüzde 70’e varan indirimler sunuluyor.

MCDODO

USB-C hub’lar, LED ışıklı hızlı şarj kabloları, MagSafe kılıflar, hızlı GaN şarjlar ve Bluetooth kulaklıklar gibi 750’ye yakın aksesuar seçeneği sunan Mcdodo, haziran ayı boyunca mcdodo.com.tr’de Babalar Günü’ne özel yüzde 20’ye varan indirim başlattı.