Baykar'dan önemli işbirliği

Türkiye’nin önde gelen insansız hava araçları üreticisi Baykar ile Avrupa’nın en büyük savunma firmalarından İtalyan Leonardo arasında insansız teknolojilerde ortaklık anlaşması imzalandı.
Gazete haberi
Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, iki şirketin birbirlerini tamamlayıcı özellikleri olduğunu belirterek, “Beraber en iyi sistemleri yapabiliriz” dedi. Leonardo CEO’su Roberto Cingolani, anlaşmanın 5 yıllık olduğunu ama derine gidecek bir işbirliğini öngördüğünü ifade etti. İki şirketin ortaklığında Türkiye ve İtalya’da üretim yapılacağı açıklandı.
Leonardo’nun Roma’daki genel merkezinde Leonardo CEO’su Roberto Cingolani (ortada) ile Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar (solda) ve Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar anlaşmaya imza attı.
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Marco Rubio ile görüşüyor
Bayraktar TB3 SİHA’dan süpersonik füzeyle tam isabet!
Ünlü sanatçının ablası kayıp olarak aranıyordu! Porsuk Çayı’nda cansız bedeni bulundu
MHP'den Can Ataklı'nın iddialarına ilişkin açıklama: Hukuki girişimler başlatılmıştır
Kartalkaya'daki otel yangını davasında yeni gelişme: Özel İdare Ruhsat Müdürü gözaltına alındı