EkonomiDaha çok çocukla buluşuyoruz

Daha çok çocukla buluşuyoruz

Paylaş
Daha çok çocukla buluşuyoruz

Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven, “Yeni şehirlerdeki çocuklarla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diyor

Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven, 2016 yılını hedefleri doğrultusunda Türkiye genelinde ve Kıbrıs’ta toplam 180 mağazayı geçmiş olmanın mutluluğuyla tamamladıklarını söyledi. Özgüven şöyle dedi: “2016 yılı içinde müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda özel olarak tasarladığımız Türkiye’nin ilk outlet konseptli oyuncak mağazasının açılışını Ankara’da, Forum Outlet’te gerçekleştirdik. Ayrıca uzun zamandır çocuklarımızdan ve ailelerinden yoğun istekler aldığımız Anadolu illerimizden Sivas ve Yozgat’ta mağaza açılışlarımızla, yeni şehirlerdeki çocuklarımızla buluşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Kıbrıs’ta ilk mağazamızın açılışını gerçekleştirdiğimiz 2015 yılından bu yana Lefkoşa 1001 Airport Mall ve Avenue AVM ile Girne mağazalarımızın ardından geçtiğimiz ağustos ayında Gazi Magosa’da Magosa City Mall’de yavru vatanda dördüncü mağazamızı açtık.”

Yatırımlara devam

“Ülke dışındaki ilk yatırımımız olan Kıbrıs’ta böyle bir ilgiyle karşılaşmış olmamız bizi ayrıca çok mutlu etti ve heyecanlandırdı. Yeniyılda yurtdışı projelerimiz tüm hızıyla sürecek” diyen Özgüven şunları söyledi: “Türkiye’nin Oyuncakçısı olarak 2017 yılında da yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürmeyi hedefliyoruz. Anadolu’ya en çok yatırım yapan markalardan biri olarak, henüz mağaza açmadığımız illerimizde de çalışmalarımız devam ediyor. Anadolu illerimizde yatırımımız devam ederken 3 büyük ilimizde de büyümeye devam ediyor olacağız. 2017 büyüme hedefimizi yüzde 20 olarak revize ettik.”

Clementoni Cyber

Bu arada Toyzz Shop; Clementoni Cyber Robot ile tanışmak üzere teknoloji tutkunu tüm çocukları mağazalarına bekliyor. Clementoni’nin STEM; Science (Fen), Technology (Teknoloji), Engineering (Mühendislik) ve Mathematics (Matematik), tutkunları için tasarladığı ve üretimini İtalya’da gerçekleştirdiği yeni bilimsel kiti Cyber Robot; sadece Toyzz Shop mağazalarında bilim ve teknoloji sevenlerle buluşuyor. Bluetooth ile uzaktan kontrol özelliğine ve etkileyici dört farklı interaktif oyun moduna sahip Cyber Robot için özel olarak hazırlanmış oyun kılavuzu, robotik ve elektronik hakkında pek çok bilgi içeriyor. Eğlenceli olduğu kadar, eğitici de olan Cyber Robot’un tablet ve akıllı telefonlara ücretsiz olarak indirilebilen özel uygulaması sayesinde robotun hareketleri, ışık ve ses efektleri uzaktan kontrol edilerek programlanabiliyor ve eşzamanlı olarak video kaydına alınabiliyor.

DC Super Hero Girls

Eğlencenin ve oyuncağın adresi Toyzz Shop; DC Comics’in en yeni çizgi filmi DC Super Hero Girls’ün oyuncaklarını hayranlarının beğenisine sunuyor. Hayata neşe ve eğlence katan Toyzz Shop; Türkiye’yi Mattel’in ürettiği DC Comics’in en yeni çizgi filmi DC Super Hero Girls oyuncakları ile tanıştırıyor.

Haberin Devamı