EkonomiEmekli maaş farkları yattı mı? Ağustos ayı emekli maaş farkı ne zaman, saat kaçta ödenecek? İşte 4A-4B. Ağustos ayı emekli maaş farkı ödemesi!

Emekli maaş farkları yattı mı? Ağustos ayı emekli maaş farkı ne zaman, saat kaçta ödenecek? İşte 4A-4B. Ağustos ayı emekli maaş farkı ödemesi!

Paylaş
Emekli maaş farkları yattı mı? Ağustos ayı emekli maaş farkı ne zaman, saat kaçta ödenecek? İşte 4A-4B. Ağustos ayı emekli maaş farkı ödemesi!

En düşük emekli aylığı 12 bin 500 liraya yükselmesi ile ortaya çıkan farkın ödemeleri yakından takip ediliyor ve bu kapsamda Emekli maaş farkları yattı mı? Sorusu merak edildi. Peki, Emekli maaş farkları yattı mı? Ağustos ayı emekli maaş farkı bugün, saat kaçta ödenecek?

4A-4B. Ağustos ayı emekli maaş farkı yattı mı? Sorusu, emekliler tarafından heyecanla beklenmekte olan o tarihin gelmesi ile birlikte sabahın erken saatlerinden itibaren araştırılmakta. 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun’ Resmi Gazete'de yayımlandı. Ortaya çıkan Emekli maaş farkları yattı mı? Ağustos ayı emekli maaş farkı bugün, saat kaçta ödenecek? İşte 4A-4B. Ağustos ayı emekli maaş farkı ödemesi!

Haberin Devamı

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI YATTI MI?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan açıklamaya göre, en düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye yükseltilmesi nedeniyle oluşan farklar 7 Ağustos 2024 itibarıyla hesaplara yatırılmaya başlandı. Emekliler, maaş farklarını hesaplarından çekebilirler. Bu düzenleme, Resmi Gazete'de yayımlanan 'Vergi Kanunları ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' kapsamında gerçekleştirildi. Milyonlarca emekli, bu artıştan yararlanarak yeni maaşlarını alabilecekler.

Emekli maaş farkları yattı mı Ağustos ayı emekli maaş farkı ne zaman, saat kaçta ödenecek İşte 4A-4B. Ağustos ayı emekli maaş farkı ödemesi

EMEKLİ MAAŞ FARKLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

Temmuz ödeme döneminde başlayan maaş farklarının, SGK'nın duyurusuna göre 7 Ağustos 2024 tarihinde emeklilerin hesaplarına yatırılması planlandı. En düşük emekli maaşı olarak belirlenen 12 bin 500 TL'lik yeni tutarın fark ödemeleri, bu tarihten itibaren emeklilerin hesaplarına yatacak. Bu ödeme, yaşlılık, malullük ve ölüm aylığı alan emekliler ile hak sahiplerini kapsıyor.

Haberin Devamı