Ekonomi Emekliye özel indirim ve kampanyalar geliyor

Emekliye özel indirim ve kampanyalar geliyor

Paylaş
Emekliye özel indirim ve kampanyalar geliyor

Hükümet, 2024 yılını ‘Emekliler Yılı’ ilan etmişti. Yılbaşından itibaren emeklilere ek zam, bayram ikramiyesi artışı, kamu bankalarında promosyon artışı gibi iyileştirici adımlar atılırken, şimdi de emeklilere özel indirim ve kampanyalara yönelik hazırlık başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Emeklilerimize imtiyaz sağlayan birçok uygulamayı Emekliler Yılı kapsamında günbegün kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

Haberin Devamı

TARIM KREDİ, THY, PTT

Emeklilerin yaşam kalitesini artıracak, fiziksel ve ruhsal sağlık, sosyal ve kültürel yönden zenginleştirecek birçok çalışmayı hayata geçirdiklerini söyleyen Vedat Işıkhan, “PTT AVM’de, Tarım Kredi Kooperatif Marketleri’nde, Türk Hava Yolları’nda, TCDD’de, GSM operatörlerinde, sinema ve tiyatrolarda, PTT Kargo’da emeklilere özel indirimler ve kampanyalar başlatacağız” açıklamasını yaptı.

ÜCRETSİZ KÜLTÜR TURLARI

Işıkhan, şöyle devam etti: “Ayrıca Türkiye’nin önde gelen zincir marketlerinde ve giyim mağazalarında da emekli vatandaşlarımıza özel indirimler sağlayacağız. Belediyeler Birliği ile protokol yaparak emeklilerimizin kültür turlarıyla ücretsiz olarak Türkiye’yi dolaşmasının temellerini atacağız. Kıymetli emeklilerimiz müsterih olsun, muhalefetin tahriklerine kapılmasın. Emekliler, bizim başımızın tacı.”

Haberin Devamı