EkonomiHem ekonomik hem doğa ile iç içe karavan keyfi

Hem ekonomik hem doğa ile iç içe karavan keyfi

Paylaş
Hem ekonomik hem doğa ile iç içe karavan keyfi

Bodrum Heredot Kültür Merkezi’nde 26-30 Haziran’da düzenlenen karavan fuarına bu yıl yaklaşık 20 firma katıldı. Fuarda dikkat çeken firmalardan biri de 5K Karavan oldu.

5K Karavan geniş ürün yelpazesi ve kaliteli modelleri ile ziyaretçilerin beğenisini kazandı. Pandemi dönemi, insanların daha izole bir yaşam arayışını ve doğaya kaçma arzularını artırdı. Uzaktan çalışma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte karavanlar, günlük işlerin doğa içinde halledilebildiği, özgür bir yaşam alanı sunar hale geldi. Ayrıca Türkiye’nin deprem bölgesinde yer alması, tam zamanlı karavan yaşamına olan ilgiyi artıran diğer bir faktör oldu. Bu sektörde adını sıkça söz ettiren 5K karavan ise Bodrum’da düzenlenen fuarda dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

MODELLER GÖZ KAMAŞTIRDI

5K Karavan fuarda çekme karavan modellerinden kapsül bir model olan Ayaz ve Ayaz Off-Road ile yer aldı. Ayrıca 4 kişilik çekme karavan modeli Arkut da fuarın ilgi çeken araçları arasındaydı. Motokaravan kategorisinde ise Ducato içi dönüştürülmüş Campervan model olan Alada ve fuarın en büyük en ferah ve en donanımlı modeli olan Gredia modeliyle dikkatleri üzerine çekti. Fuarın en pahalı karavanı 5K Karavan’a ait olan ve değeri 5 milyon TL’yi bulan Alkovenli Gredia modeli oldu. Gredia 6 kişilik konaklama kapasitesi ile fuarın en büyük ve en donanımlı karavanı olarak öne çıktı. Ayrıca uygun fiyatlı karavan arayışında olan ziyaretçiler için de 245 bin TL’den başlayan seçenekler sunuldu.

Haberin Devamı

ADINDAN SÖZ ETTİRECEK

5K Karavan karavan kültürünü yaymak ve halkı bilinçlendirmek amacıyla fuar fuar gezmeye devam edeceğini belirtti. Her bütçeye uygun modelleri ve kaliteli üretimi ile 5K Karavan sektördeki yerini sağlamlaştırmaya devam ediyor. Bu yılki Bodrum Karavan Fuarı’nda 5K Karavan’ın sunduğu geniş ürün yelpazesi ve kaliteli modeller karavan tutkunlarının büyük beğenisini kazandı. 5K Karavan hem yerli hem de yabancı pazarda adından sıkça söz ettirmeye devam e

6 GÜN 6 GECE ŞENLİK

Akşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri, büyük ilgi gördü. Altı gün altı gece süren festivalde yerli yabancı binlerce sanatsever misafir edildi. Şenlik boyunca operadan söyleşiye, resimden müziğe birçok konuda onlarca etkinlik düzenlendi. Temsili Nasreddin Hoca’yı sanatçı İlker Ayrık’ın canlandırdığı şenlik kapsamında Gazapizm’den, Aleyna Tilki’ye, Sunay Akın’dana Deniz Zeyrek’e, Volkan Kanok’a, Ümit Besen ve Pamela’ya pek çok sanatçı şenlik sever misafirlerle buluşturuldu. ‘Akşehir geri dönüyor!’ mottosu ile planlanan 65. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri kapsamında birçok alandan mesleğinin en iyileri misafirler ile bir araya getirildi. Şenlik kapsamında tiyatro oyunları, resim sergileri, çocuklar için etkinlik atölyeleri, gündemden düşmeyen sanatçılar, halk oyunları paramotor gösterileri ve daha nice gösteri altı gün boyunca Akşehir’i ziyaret eden misafirlerle buluştu. Akşehir’de şenlik kapsamında gerçekleştirilen ve Türkiye’de bir ilk olan Nasreddin Hoca Mizah Yolu ile şehrin tarihinin ve kültürünün canlandırılması amaçlanıyor. Nasreddin Hoca’nın gezdiği sokakların, anlattığı fıkraların, oturduğu taşların hatta ve hatta o dönemde yaşanan olayların canlandırıldığı mizah yolu yerli yabancı ziyaretçiler tarafından büyük bir ilgi gördü. Şenlik boyunca gecesi ayrı gündüzü ayrı olan tarihi sokak misafirler ile doldu, taştı.

Haberin Devamı

GENİŞ ETKİNLİK YELPAZESİ

Bütün çeşitlilikten bir dal, her alandan bir parça barındıran 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri sunduğu etkinlik yelpazesi ile misafirlerin dolu dolu bir şenlik geçirmesini sağladı. Bu yıl da mizah kenti Akşehir’de 65. Uluslararası Nasreddin Hoca Şenlikleri, katılımcıları güldürmeye ve güldürürken düşündürmeye devam etti. Şenlikte trap atışı yarışması, halkoyunları atölye çalışmaları, temsili Nasreddin Hoca ile tarihi Akşehir sokaklarında tiyatral gezinti, yerli ve yabancı halk dansları gösterileri, zumba etkinliği, Operanın Kadınları, zumba, uluslararası halk oyunları gösterileri, çocuklar için tiyatrolar, karikatür yarışmaları, resim çalıştaylarının yanı sıra Zeynep Betül Akyıldız, Göksel Doğançay, Melihat Gülses gibi sanatçıları da sahnelerinde ağırladı.

Haberin Devamı

AKDENİZ’İN TÜM GÜZELLİKLERİ MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN PLAJLARINDA

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren plajlarda hazırlıklar tamamlanarak tatilcilerin kullanımına açıldı.

birlikte yaz tatilini kentte değerlendirmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin rağbet gösterdiği Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. bünyesinde hizmet veren plajlar tatilcilerin büyük beğenisini topluyor. Mersin’den uzaklaşmadan dinlenme ve denize girme fırsatı sunan 12 adet plajı ile Büyükşehir, bu sene de hem yerli hem de yabancı turistlerin uğrak adresi olacak.

Haberin Devamı

KALİTELİ VE KONFORLU HİZMET

Cennet koyları, mavi denizi ve geniş kumsalları ile yazın oldukça rağbet gören plajlar bu senede tatilcilerin uğrak yeri olacak. Kızkalesi, Susanoğlu, Yapraklıkoy, Yemişkumu, Kumkuyu, Tırtar, Töbank, Sultankoyu, Akkum, Kocahasanlı’da 2 ve Limonlu olmak üzere toplam 12 halk plajı ile Büyükşehir, Mersin’den uzaklaşmadan dinlenme ve denize girme fırsatı sunuyor. Plajlarında; şezlong, şemsiye, duşa kabin, büfe, loca ve piknik alanları sunan Büyükşehir, güvenliği de en üst düzeyde tutarak cankurtaran, özel güvenlik ve zabıta ekibi ile de plajlarda hazır halde bekliyor. Hijyenik ortamı, nezihliği, kafelerinde hem uygun fiyatları hem de yiyecek-içecek çeşitliliği ile tatilcilere kaliteli ve konforlu bir hizmet sunan Büyükşehir’in plajları, hem yerli hem yabancı turistlere Akdeniz’in tüm güzelliklerini bir arada sunuyor.

YENİLENEN KONSEPT

Mersin Büyükşehir Belediyesi Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, Büyükşehir’in Erdemli’de 9, Silifke’de 3 olmak üzere toplam 12 halk plajında vatandaşlara hizmet verdiklerini kaydetti. Sunulan hizmetlere değinen Yıldız, “Bu plajlarımızda; şezlong, şemsiye, duşa kabin ve büfe hizmetinin yanı sıra plajlarımızın tamamında cankurtaran, özel güvenlik ve zabıta görevlileri bulunmaktadır. Mersin’e gelen misafirlerimizi ve Mersinli hemşehrilerimizi yenilenen konseptimizle birlikte Büyükşehir’in halk plajlarına bekliyoruz” dedi.