EkonomiKonutta düşük faizli yeni kampanya

Konutta düşük faizli yeni kampanya

Paylaş
Konutta düşük faizli yeni kampanya

Konut sektöründe son dönemde satışlar düşüyor. Artan fiyatlar ve yüksek kredi faizleri nedeniyle konuta erişim zorlaştı.

Konut kredi faizleri yüzde 4-5 seviyesinde bulunduğundan kredi maliyetleri de çok yüksek seviyede. Konut sektörünün durgunlaştığı dönemlerde piyasaya canlılık getirmek için önceki yıllarda çeşitli kampanyalara imza atan Emlak Konut GYO, yeni bir kampanya daha düzenliyor.

Haberin Devamı

Edindiğimiz bilgilere göre, detayları bugün Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem tarafından açıklanacak kampanya kapsamında piyasanın altında faiz oranlarıyla alıcılara avantajlı koşullar sunulması bekleniyor. Açıklanacak kampanyada konut kredi faizlerinin yüzde 1.30-1.50 seviyesinde olması bekleniyor. Bu, bankalarda yüzde 4-5 seviyesinde bulunan faizin oldukça altında bir oran.

72 AY VADE VE İNDİRİM SEÇENEĞİ

Ayrıca 72 ay vade sunulması, ara ödemeler alınması ve artan taksit modelinin uygulanması bekleniyor. Peşin alımlarda yüzde 25’e varan indirim seçeneği de kampanya kapsamında yer alacak. Kampanyaya Emlak Konut GYO’nun kendi adıyla satışa sunduğu projelerin dahil olacağı kesinleşirken, hasılat paylaşımlı projelerden de kampanyada yer alanlar olacak.

Haberin Devamı