EkonomiOkula avantajlarla dönüş

Okula avantajlarla dönüş

Paylaş
Okula avantajlarla dönüş

Yeni eğitim öğretim dönemi 9 Eylül’de başlıyor. Okula dönüşe kısa bir süre kala velileri de okul alışverişi telaşı sardı. Bu yıl okul alışverişine yaklaşık 10 bin liralık bütçe ayrılırken, alışverişlerin yüzde 75’i kartlarla yapılıyor. Okul çantasını doldurmanın maliyeti arttığından veliler de daha uygun fiyatlı ürünlerin arayışına girdi. Bu dönemde velilerin imdadına kampanyalar yetişiyor. Kırtasiyeden teknolojiye giyimden okul ödemelerine kadar pek çok alanda öğrencilere ve velilere yönelik kampanyalar düzenlenmeye başlandı. Okul alışverişine yönelik çeşitli avantajları derledik...

ÇANTA ORTALAMA 129 LİRAYA DOLUYOR

Haberin Devamı

Çantadan defterlere, okul etiketlerinden boya çeşitlerine, kalemliklerden kırtasiye setlerine kadar 700’ü aşkın ürün çeşidini buluşturan Migros, satışa sunduğu kırtasiye ürünlerini 376 farklı kalite denetiminden geçirdi. Migros’ta kurşun kalem, kırmızı kalem, silgi, kalemtıraş, kalem çantası, 80 yapraklı defterin yer aldığı okul çantası ortalama 129.95 TL’ye dolarken sırt çantaları 199.95 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Defterler ise 8.25 TL’den başlayan fiyatlarıyla raflarda yerini alıyor. Kırtasiye kategorisi Money kampanyası ile 25 Eylül’e kadar tek seferde yapılacak 700 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 70 Money hediye ediliyor. Ayrıca Migros mağazalarından 30 Eylül’e kadar yapılan 1.000 TL ve üzeri tüm kırtasiye alışverişlerinin bir kısmı Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na (TEGV) bağışlanacak.

Haberin Devamı

BİNLERCE ÇEŞİT ÜRÜN

CarrefourSA, öğrencilerin tüm kırtasiye ve okul ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için binlerce ürünü müşterileriyle buluşturuyor. 20 Eylül’e kadar geçerli olacak kampanya kapsamında CarrefourSA mağazaları, CarrefourSA Online Market ve carrefoursa. com’da CarrefourSA Kart’a özel; desenli sırt çantası 249.99 TL, çift gözlü kalemlik 79.99 TL, 60 yaprak okul defteri 9.95 TL, 12 renk kuru boya 59.99 TL ve 3’lü tahta kalemi 19.99 TL’den başlayan fiyatlarla öğrencileri bekliyor. Anlaşmalı bankaların kredi kartlarıyla yapılan 300 TL ve üzeri okul alışverişlerinde vade farksız 6 taksite kadar ödeme imkanı sağlanıyor. Axess kredi kartı ile alışveriş yapanlar 150 TL chip-para kazanma fırsatına sahip oluyor.

YÜZDE 15’E VARAN İNDİRİM

Casper, okula dönüş dönemi için kampanya başlattı. Seçili Excalibur ve Nirvana modellerinde yüzde 15’e varan indirim sunan Casper, vade farksız 6 taksit imkanı da sunuyor. Ayrıca Casper, Excalibur laptop alan kullanıcılara ergonomik tasarıma sahip Excalibur Gaming sırt çantası hediye ediyor. Kampanya eylül ayı sonuna kadar geçerli.

TÜM İHTİYAÇLAR TEK PLATFORMDA

Tüm okul ihtiyaçlarını tek bir platformda buluşturan LCW.com, okul kıyafetlerinden kırtasiye malzemelerine, ayakkabı ve aksesuarlardan beslenme ve hijyen ürünlerine kadar geniş yelpazede ürünleri sunuyor. Okula dönüş dönemi boyunca, LCW.com’dan yapılan tüm alışverişlerde kargo bedava fırsatları devam ediyor.

Haberin Devamı

KABLOSUZ KULAKLIK HEDİYE

Vivo, “Okula Dönüş” kampanyasını başlattı. 15 Eylül’e kadar geçerli kampanya kapsamında myvivoshop.com üzerinden yapılacak alışverişlerde 3 bin TL’ye varan sepet indirimi ve TWS3e kablosuz kulaklık hediyesi kazanma fırsatı var. Kampanya boyunca vivo V30 256GB modelini alanlara 3 bin TL, V30 512GB modelini alanlara 2 bin TL ve Y28 modelini alanlara 2 bin TL indirimin yanı sıra ek olarak TWS3e kablosuz kulaklık hediye edilecek. Bu modeller dışında vivo V29 Lite akıllı telefonu tercih edecekler 3 bin TL’lik indirimden faydalanabilecek. Vivo X100 Pro’yu satın alacaklara ise ek bir yıl üretici garantisi ve vivo TWS3e kablosuz kulaklık hediye edilecek.

SEPETTE İYİLİK VAR

Trendyol, yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcında, çocukların ve gençlerin geleceğine destek olmak isteyen herkesi Sepette İyilik aracılığıyla eğitim ve çocuk hakları odaklı sivil toplum kuruluşlarına destek vermeye davet ediyor. Trendyol’un 2020’de başlattığı Sepette İyilik, STK’lara e-ticaret üzerinden ek gelir elde etme olanağı sağlıyor. Elde edilen gelirin tamamı ilgili STK’lara aktarılıyor. 100’e yakın STK’nın yer aldığı Sepette İyilik programıyla sivil toplum kuruluşlarına şimdiye kadar 210 milyon TL’yi aşkın kaynak sağlandı.

Haberin Devamı

ÜYELERE ÖZEL

Amazon.com.tr’nin Prime üyelerine özel, yüz binlerce üründe indirimler sunduğu ‘Okula ve Şehre Dönüş Fırsatları’ başladı. 16 Eylül’e kadar sürecek kampanya süresince Prime üyeleri, akıllı telefonlardan tablet ve akıllı saatlere, dizüstü ve masaüstü bilgisayarlardan oyun konsollarına teknoloji kategorisindeki ürünler için de indirimlere erişecek. Aynı zamanda hızlı ve güvenli teslimat seçeneklerini ücretsiz kullanmanın yanı sıra Prime Video ve Prime Gaming gibi birçok hizmetten de faydalanıyor.

İNDİRİMLİ VE TAKSİTLİ SEÇENEKLER

Haberin Devamı

Türk Telekom, yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde, tüm satış kanallarında, akıllı çocuk saati, tablet ve Bluetooth kulaklık gibi teknoloji ürünlerinde indirim ve taksitli ödeme seçenekleri içeren okula dönüş kampanyası başlattı. Kampanya, 23 Eylül’e kadar devam edecek. Türk Telekom Bireysel Satış Genel Müdür Yardımcısı Osman Çolak, “Türk Telekom olarak, hayatın her alanında kullanıcılarımızın yanında oluyor, teknolojik cihazlarda birçok avantaj sunuyoruz. Yeni eğitim öğretim dönemi öncesinde de tablet, kulaklık, akıllı çocuk saati gibi cihazlar için hazırladığımız kampanyalarla öğrencilerimizin ve velilerin teknoloji ihtiyaçlarına yanıt veriyoruz” dedi.

TARİFE VE CİHAZ TEKLİFLERİ

Vodafone, 16 yaş altı çocuklarına ilk hat, ilk akıllı saat ve ilk telefon almak isteyen ailelere özel kampanya başlattı. Vodafone’da ilk hattını ve ilk cihazını almaya hazırlanan ailelere özel olarak, 165 TL’den başlayan tarife fiyatlarının yanı sıra Vodafone’lulara özel Vodafone FLEX güvencesiyle kampanyada sunulan akıllı telefonlarda 1.400 TL’ye kadar indirim sağlanıyor. Diğer yandan, Vodafone FLEX güvencesiyle ilk akıllı saatini alacak müşteriler için ise 1.780 TL’ye varan indirim ve 150 TL’lik tarife teklifleri sunuluyor. Vodafone’un okula dönüş kampanyası Eylül sonuna kadar devam edecek.

ÖZEL OKUL GİDERİNE KOLAYLIK

Garanti BBVA, çocukları özel eğitim kurumlarında ve özel okullarda öğrenim gören velilere, ‘Okulum Garanti’de ile eğitim giderleri harcaması ve takibinde kolaylık sağlıyor. Okulum Garanti’de ile velilere özel okul KMH’ın yanında, kredi kartıyla ödeme seçeneği sunuluyor. Kredi kartından ödemeler peşin, taksitli veya tanımlanan karttan düzenli ödeme şeklinde yapılabilirken, velilere istedikleri şubeden kayıt yapma ve 12 aya kadar taksit imkanı sunuluyor. Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı Ceren Acer Kezik, “Amacımız okul harcaması için 12 aya kadar taksitle uzun vadede ödeme imkanıyla velileri artan harcamalar karşısında biraz olsun rahatlatabilmek” dedi.