Sans Postasi Bu en büyük ikramiyemiz inşallah devamı da gelir!

Bu en büyük ikramiyemiz inşallah devamı da gelir!

Paylaş
Bu en büyük ikramiyemiz inşallah devamı da gelir!

Bayi Emre Gülcan, Şans Topu’nda 6,5 Milyon TL kazandıran kuponu satmanın gururunu yaşıyor: “Bu bizim verdiğimiz en büyük ikramiye, artık arkası gelir darısı diğer müşterilerimizin başına.”

Yaklaşık 15 yıldır İstanbul Zeytinburnu Veliefendi Mahallesi’nde şans oyunları bayisi işleten Emre Gülcan, Şans Topu'nun 8 Mayıs çekilişinde 6 milyon 546 bin 587 TL'lik büyük ikramiyenin kendi bayisinden oynanan kupona çıkmasının sevincini yaşıyor. Bayi Gülcan, “Şans Topu oyununda 5+1 için devirlerle birlikte 6,5 milyon lirayı bulan ikramiye bizim bayimizden çıktı. Bu bizi çok mutlu etti. Kazanan müşterimizin kim olduğunu bilmiyoruz. Umarım ihtiyacı olan birine çıkmıştır, hayırlı uğurlu olsun. Bu şanslı kuponun bundan sonraki müşterilerimize de şans getirmesini diliyorum” dedi.

Haberin Devamı

ŞANSINIZI DENEYİN

Emre Gülcan, “İlk defa bu kadar yüksek bir ikramiye verdik. Bugüne kadar çok defa küçük büyük başka ikramiyeler vermiştik ama bu seferki gerçekten çok büyük oldu. Umarım bayimize uğur getirir ve bundan sonra devamı gelir. Diğer müşterilerimize de sürekli şanslarını denemelerini söylüyorum” diye konuştu.

KUPONUNA BAKMAYI UNUTANLAR OLUYOR

Şans Topu talihlisinin kim olduğunu bilmediklerini aktaran Gülcan, “Bazı müşteriler kuponları uzun süre cebinde tutuyor ya da bakmayı unutuyor. Bazen haftalar, hatta aylar sonra buraya gelip terminalden kuponlarını kontrol ettirenler var. Bu yüzden bazen kazandığından haberi olmayanlar çıkabiliyor. Böyle şeyler zaman zaman yaşanıyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

EMEKLİLERİN FAVORİSİ ŞANS TOPU

Son yıllarda ikramiye miktarlarının artmasıyla oyunlara talebin yüksek olduğunu ifade eden bayi Gülcan, “Şans Topu, oyunlar içinde en ucuz olanı. Sık sık kazandırıyor ve güzel ikramiyeler veriyor. Yani şansınızı her türlü değerlendirebilirsiniz. Şans oyunlarında her gün çekiliş olduğu için seçenek de çok. Şans Topu özellikle emekli müşterilerimizin sevdiği bir oyun. Eskiye göre oyunlara ilgi de artıyor. Son ikramiyemiz de umarım bir kişinin maddi olarak tüm yarasını sarmıştır” dedi.

BÜYÜK HAYALLER GERÇEKLEŞEBİLİR

Oyunlarımız arasında Çılgın Sayısal Loto ve Süper Loto mukayeseli olarak Şans Topu ve On Numara’ya göre her zaman daha çok ikramiye veriyor. Fakat bizim bayiden çıkan 6 milyon 546 bin lira da Şans Topu oyunu için çok tatminkar bir ikramiye. Yani aslında oyunseverler için her bütçeye göre oyun var. Burada insanlar küçük katılım bedelleriyle büyük hayaller kurabiliyor. Biz bayimizde bu mutluluğu bir müşterimize yaşattık, umarım bunu tekrar başka müşterilerimize de yaşatabiliriz.