Sans PostasiTürkiye şans oyunları rekoru 460 milyon 913 bin lira

Türkiye şans oyunları rekoru 460 milyon 913 bin lira

Paylaş
Türkiye şans oyunları rekoru 460 milyon 913 bin lira

Milli Piyango’nun yılbaşındaki 400 Milyon TL’lik ikramiye rekoru kırıldı. Çılgın Sayısal Loto’da, Kırşehir Merkez’den oynayarak 6 bilen bir talihli, Türkiye şans oyunları tarihindeki en büyük ikramiye olan 460 milyon 913 bin 735 TL’lik rekor ikramiyeyi kazandı.

Türkiye, Kırşehirli Çılgın Sayısal Loto talihlisini konuşuyor. 27 Temmuz Cumartesi akşamı gerçekleşen çekilişte kuponunu Kırşehir’den oynayan bir talihli 6 bilerek tek başına 460 milyon 913 bin 735 TL’lik rekor ikramiyenin sahibi oldu. Türkiye şans oyunlarındaki bir önceki rekor büyük ikramiye, 400 milyon TL ile 31 Aralık 2023 gecesi gerçekleşen Milli Piyango yılbaşı çekilişine aitti. Bugüne kadar Çılgın Sayısal Loto’da çıkan en yüksek ikramiye ise 17 Temmuz 2023’te gerçekleştirilen çekilişte, Diyarbakır Silvan’a çıkan 247 milyon 659 bin 481 TL’lik ikramiyeydi.

Haberin Devamı

İLGİ ODAĞI OLDU

Bugüne kadar Kırşehir’e çıkan en büyük ikramiyeyi kazanan kişinin kim olduğu kentte merak konusu oldu. Daha önce de 2 defa ikramiye kazandıran bayi, büyük ikramiyeyi kazandırdığını duyurmasının ardından Kırşehirli oyunseverlerin uğrak noktası haline geldi.

BU BÜYÜK İKRAMİYEYİ VERMEK BİZE KISMET OLDU

Şanslı kuponun oynandığı Çamlıbel Şans Oyunları Bayisi’nin Sahibi İsmail Kılıç, “27 yıldır bu işle uğraşıyorum. Hayırlı ve uğurlu bir şeye vesile olduğum için çok mutluyum. Cumhuriyet tarihinin en büyük ikramiyeyi, yani şu ana kadar şans oyunlarındaki en büyük ikramiyeyi verdiğim için mutluyum. Kırşehir'e çıkmış olması da ayrıca beni memnun etti. İkramiyeyi kazanan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. Bu verdiğim ikramiye benim 3'üncü büyük ikramiyem. Daha önce de bayi olarak 2 defa kazandırdım. Yine bizim aracılığımızla çıkması bizleri ayrıca mutlu etti” diye konuştu.

Haberin Devamı

TELEFONUM HİÇ SUSMUYOR

Büyük ikramiyenin talihlisini merak edenlerin bayiye akın ettiğini söyleyen İsmail Kılıç, “Büyük ikramiye çekilişinin ardından beni ilk bölge temsilcim aradı. Benim haberim yoktu. Sonrasında da yakın çevremiz aramaya başladı. Cep telefonum çok çalmaya başladı, hiç susmadı. Ertesi gün iş yerine geldiğimde yoğunluk oluşmaya başladı. Hemşehrilerimizde büyük bir merak ve heyecan vardı. Bu şanslı kişinin kim olduğunu merak edenler bayimize akın etmeye başladılar. Çünkü 460 milyon TL çok büyük bir para” dedi.

TALİHLİ MERAK EDİLİYOR HERKES HAYAL KURUYOR

"Büyük ikramiye sonrası işlerimiz genel anlamda iyi. Müşterinin bize ilgi alakası gayet güzel. Birkaç gündür meraka dayalı bir muhabbet oluyor bayimizde. İş yerimize gelen vatandaşlar büyük ikramiye kendilerine çıkarsa neler yapabileceklerini, nasıl hayalleri olduğundan bahsediyorlar. Kimisi hayır işlerinde kullanacağını, kimisi de istihdama yönelik yatırımlar yapacağından bahsediyor. İnsanlar kendi dünyalarında kurdukları hayallerini bizlerle paylaşıyorlar. Vatandaşların hayallerini dinliyoruz. Gelen vatandaşlar talihliyi tanıyıp tanımadığımı, bana ulaşıp ulaşmadığını merak ediyorlar."

Haberin Devamı

ŞANSLI MÜŞTERİMLE TANIŞMAK İSTERİM

İkramiyeyi bayisinden kazandırmanın mutluluğunu anlatan İsmail Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Müşterilerimizin sürekli ‘Sana nasıl bir katkıda bulunacak’ diye soruyor. Büyük ikramiyeyi kazandıran bayi olmak işlerimizi artırdı. Oyunseverler, şanslarını bizim bayimizden denemek istiyor. İşlerimize çok olumlu yansıdı. Talihli müşterimizle tanışmayı, duygularını dinlemeyi çok isterim. Gelsin çayımızı içsin, kendisini tebrik edelim…”

İÇİME DOĞMUŞTU, BİZE ÇIKACAK DEDİM

"İkramiyenin büyük olması, bu kadar ses getirmesi beni mutlu etti. Binlerce bayi içerisinde biz öne çıktık. Sonuçta ben Anadolu’da küçük bir bayiyim. Bizim bayimize, bizim şehrimize çıkması hepimiz için büyük bir şans. İnşallah büyük ikramiyeyi kazanan talihlimiz ailesi ve çocuklarıyla güzel günlerde kullanır. 40 gündür çevredeki esnaf arkadaşlara sürekli büyük ikramiyenin çıkacağını, Kırşehir’e çıkacağını ve bizim bayimizden kazandıracağımızı söylüyordum. Resmen büyük ikramiyenin çıkacağı içime doğdu. Sonuçta uzun zamandır devreden bir ikramiyeydi. Eğer bir insanı mutlu edebildiysek, bu bizi de mutlu eder.

Haberin Devamı