Türk otomotiv devi üretime ara veriyor! KAP'a açıkladılar

Türk otomotiv devi Tofaş, Bursa fabrikasında planlı bakım-onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyir sebebiyle 16 Temmuz-20 Ağustos 2024 tarihleri arasında üretime ara verecek.
Türkiye'nin otomotiv devi Tofaş, KAP'a yaptığı açıklamayla Bursa fabrikasında 16 Temmuz ile 20 Ağustos tarihleri arasında üretime ara verileceğini duyurdu.
KAP'A AÇIKLAMA YAPTILAR
Şirketten Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada "Şirketimiz Bursa fabrikasında 16.07.2024 – 20.08.2024 tarihleri arasında üretim hatlarında yapılacak planlı bakım-onarım çalışmaları ve ihracat pazarlarındaki seyir sebebiyle üretime geçici olarak ara verilecektir.
"FABRİKADAKİ ÇALIŞMALARI NÖBETÇİ PERSONEL YÜRÜTECEK"
Bahse konu dönemde çalışanlarımız planlı yıllık izin hak edişlerini kullanacak olup, fabrikamızda nöbetçi personel ile sadece bakım ve revizyon çalışmaları gerçekleştirilecektir" ifadeleri yer aldı.
İşte Tofaş'tan KAP'a yapılan açıklama;
Türkiye ile Irak arasında Antalya'da kritik toplantı! Ortak bildiri yayımlandı: PKK çağrıya uymalı
Eğitime kar engeli! İşte okulların tatil edildiği iller
Konya'da kadın hastalarla ilgili yorumlar yaptığı iddia edilen doktorlar hakkında karar
Nisanda kara kış! Kar kalınlığı yarım metreyi geçti
Amasya'da 4.6 büyüklüğünde deprem!