EkonomiTürkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin ana sponsoru oldu

Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin ana sponsoru oldu

Paylaş
Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin ana sponsoru oldu

Kalyon Holding iştiraklerinden Kalyon Enerji ve Kalyon PV, Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları yolunda Türkiye Milli Paralimpik Komitesi’nin (TMPK) ana sponsoru oldu.

Türkiye bu sene, 28 Ağustos- ile 9 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Paris 2024 Yaz Paralimpik Oyunları’da rekor bir katılımla tam 94 sporcu ile temsil ediliyor. Bu stratejik ortaklık, Türkiye’nin paralimpik sporcularına verilen desteği artırmayı ve uluslararası arenada başarılarını daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Haberin Devamı

TOPLUMSAL FAYDA İÇİN

Sporda sürdürülebilirliği desteklediklerini vurgulayan Kalyon Enerji Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Dr. Murtaza Ata; “Kalyon Enerji, sınırları kaldıran, güneşin sınırsız enerjisinden dünya için fayda üreten bir etki yatırımcısı. Paralimpik sporcularımız ise sınırları aşan başarı odaklı hedefleri ile ülkemizi büyük bir özveri ile temsil ediyorlar” dedi. Kalyon PV CEO’su Ersan Tüfekçi ise “Yenilenebilir enerji alanında olduğu gibi toplumsal fayda yaratma konusundaki kararlılığımızı bu değerli işbirliği ile pekiştiriyoruz” diye konuştu.