Ekonomi Yatırımcı programı ile ABD'de vatandaşlık

Yatırımcı programı ile ABD'de vatandaşlık

Paylaş
Yatırımcı programı ile ABD'de vatandaşlık

ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Ofisi (USCIS), EB-5 (İstihdama Dayalı Beşinci Tercih Vizesi) Yatırımcı Programı ile ABD’de onaylı, krediye dayalı yatırım yoluyla vatandaşlık almak isteyenleri bekliyor.

Bu konuda yatırımcılara destek veren American Venture Solutions (AVS), ABD’ye yerleşmeyi düşünen Türk yatırımcılara özel yeni projesini tanıttı. Buna göre Türk yatırımcılara, Lindemann Multifamily Management tarafından Florida’da River Oak ismiyle inşasına başlanacak olan 131 konutluk projenin yatırımcılarından biri olma imkanı sunuluyor.

Haberin Devamı

800 BİN DOLAR BEDELLE

Programdan faydalanabilmenin bedelinin 800 bin dolar olduğunu anlatan American Venture Solutions Başkanı ve Yönetici Direktörü Jose E. Latour, “Ödeme alındıktan sonra Greed Card veriliyor. Yapılan 800 bin dolarlık ödeme için her yıl yüzde 1 faiz uygulanarak 6 yılın sonunda yatırımcıya geri ödeniyor. Green Card sahiplerinin 5 yılı tamamladıktan sonra vatandaşlığa başvuru yaptığını düşünürsek 6’ncı yılın sonunda hem yatırımınızı geri alıyorsunuz hem de vatandaşlık işlemlerinizi başlatabiliyorsunuz” dedi.