Emre Aşık, ihaneti affetmedi!

Emre Aşık, bir erkekle sarmaş dolaş eğlenen üç çocuğunun annesi Yağmur Aşık’a resti çekti. İhaneti affetmeyen eski futbolcu, 6 yıllık eşine boşanma davası açmaya hazırlanıyor….

Eski futbolcu, ihaneti "O kişi, benim kardeşim gibi" diyerek örtbas etmeye çalışan eşine resti çekti.

Takvim objektifine yakalanan ihaneti başta "Eşimin arkadaşlarıyla çıktığından haberim var" diye geçiştiren Emre Aşık, aldatılmayı hazmedemedi.

Olay sonrası üç çocuğunun annesiyle tartıştığı iddia edilen eski futbolcunun yakın çevresine ise "Boşanıyoruz. Geri dönüş yok" dediği öğrenildi.

ÇEKİŞMELİ BOŞANMA
Geçen sene de eşine boşanma davası açan ve hatta Yağmur Aşık tarafından FETÖ üyesi olmakla suçlanan 45 yaşındaki eski futbolcu, evliliği bitirmek için soluğu yine mahkemede alacak.

İkilinin yakın çevresine göre çift, çekişmeli bir boşanmaya imza atacak.

Öyle ki geçen yılki boşanma davasında önce eşiyle anlaşan Yağmur Aşık, daha sonra ise aylık 25 bin lira nafaka talep etmişti.

(Takvim)