Gündem Erdoğan: Bazı yanlışları aptallar değil alçaklar yapar

Erdoğan: Bazı yanlışları aptallar değil alçaklar yapar

Paylaş
Erdoğan: Bazı yanlışları aptallar değil alçaklar yapar

Rize'de çeşitli incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il kongresinde konuştu. Erdoğan'ın gündeminde NATO'daki skandal da var.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları;

İl Kongremizin partimize demokratik yaşantımıza hayırlar getirmesini diliyorum. Rize'nin her meselesini bizzat takip ediyorum. 15 yıldır Başbakan ve Cumhurbaşkanı olarak ülkemizin tamamına hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Biz ata topraklarımız Rize'den başlayarak dalga dalga Türkiye'nin tamamını zihnimize işledik.

Tek bayrak tek millet diyoruz ama birileri bunu anlamıyor. Bu ülkeyi bizim başımıza yıkmak için o kadar çok ellerini ovuşturan kişi var ki.

Çevremizde yaşananları görüyorsunuz. Ülkemize dört elle sarılacağız. Bu ülkeyi bizim yapan değerlerimize sıkı sıkı sahip çıkacağız ki ayakta kalalım. Milletten ayrılamayız. Öyle bir şey olursa halimiz sadece yaman olmaz, hepten duman olur.

"BAZI YANLIŞLARI APTALLAR DEĞİL ALÇAKLAR YAPAR"


NATO tatbikatındaki terbiyesizliği gördünüz. Bazı yalnışlar vardır ki o yanlışı aptallar değil alçaklar yapar. Bu da böyle bir hadise. Bu iş öyle kuru gürültü ile geçiştirilecek bir durum değil!

Şahsımı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan bu terbiyesizliği, NATO içinde bir süredir varlığını müşahede ettiğimiz çarpık bir bakış açısının dışa vurumu olarak anlıyorum.

"AFRİN'DE AYNI ADIMLARI ATACAĞIZ"


Fırat Kalkanı Harekatı ile zaten her şey görüldü. Bundan sonraki süreçte de şimdi İdlib'de aynı adımları atıyoruz. Afrin'de aynı adımları atacağız. Kim ki bize en ufak bir tacizde, tehditte bulunur, bunun hesabını sorarız. Biz 911 kilometre sınırımız olan bir ülkeden bu tehdidi alacak, sessiz kalacağız, 12 bin kilometreden buraya birileri gelip buraya müdahale edebilecek. Bu nasıl iş? Bizim yaptığımızdan daha doğal, daha tabii ne olabilir?