Magazin Esra Erol'u şikayet ettiler

Esra Erol'u şikayet ettiler

Paylaş
Esra Erol'u şikayet ettiler

İzdivaç programlarının yasaklanmasının ardından format değişikliğine giden Esra Erol'un yasağı delmesi sonrası rakip kanallar ATV'yi ve deneyimli sunucuyu RTÜK'e şikayet etti

RTÜK'ün evlilik programlarını kaldırmasıyla birlikte format değişikliğine giden Esra Erol, yeni programıyla da eleştirilerin hedefi haline geldi. İlk haftalarda reytinglerde beklenen patlamayı yapamayan Esra Erol, geçen yıl evlendirdiği Caner-Berke çiftine sarıldı. Bu kez araları bozuk olan çifti barıştırmak için kolları sıvayan Esra Erol'un bu hareketi, yasağı deldiği gerekçesiyle rakip kanalları da rahatsız etti.

Konuyla ilgili bir yazı kaleme alan Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu "Evlilik ve barıştırma programlarından olan kanal yöneticileri, ATV ve Esra Erol'u RTÜK yönetimine şikayet etti" ifadelerine yer verdi.

İşte Ali Eyüboğlu'nun yazısındaki ilgili kısım:

İzdivaçlar yasaklanınca ne yapacağı en çok merak edilen isim Esra Erol'du. Erol, ATV'de yeni sezonu yeni formatla açtı, ama eleştiriler de başladı:

"RTÜK, izdivaçları, onlarla özdeşleşen isimleri ve barıştırma programlarını yasakladı, ama Esra Erol'un geçen sezon evlendirdiği Berke – Caner Toygar, barıştırma gerekçesiyle locada. Değişen bir şey yok Esra Erol'da."


Caner Toygar eşi Berke Kentli'yi dövdü mü?


ATV VE ESRA EROL'U ŞİKAYET ETTİLER

Tatilde TV izlemediğim için Esra Erol'un yasağı ihlal edip – etmediğini bilmiyorum, ama şunu biliyorum: RTÜK'ün sözlü uyarısıyla evlilik ve barıştırma programlarını kaldıranlar kayıtsız kalmadı bu duruma… Evlilik ve barıştırma programlarından olan kanal yöneticileri, ATV ve Esra Erol'u şikayet etti RTÜK yönetimine…

Sanıyorum RTÜK'ün yapacağı ilk toplantıda belli olur işin akıbeti!

Haberin Devamı