Spor Fatih Terim tartışmaya böyle gelmiş

Fatih Terim tartışmaya böyle gelmiş

Paylaş
Fatih Terim tartışmaya böyle gelmiş

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim’in, yan komşusu Adana Demirspor’un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu’nun mekanına geldiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı

İzmir Alaçatı’da Adana Demirspor’un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu’ya ait bir restoranda meydana gelen olayda Aydoğdu’ya ait kebapçının bitişik komşusu olan Fatih Terim’in damadı Ahmet Baran Çetin, mekanına 2 metre yüksekliğinde tahta çit inşa ettirmek istedi. Bu nedenle bir tartışma yaşanırken, Bodrum’da bulunan Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim de tartışmaya dahil olarak telefonla Selahattin Aydoğdu’yu aradı.

TERİM'E MEYDAN OKUDU


Aslında konuyla alakası olmadığını anlatan Aydoğdu, “Fatih Hocanın damadı yüksek bir duvar örmüş. Buna çarşı yönetimi izin vermiyor. Bu konuda benden şüphelenmişler. Fatih Hoca da beni aradı. Telefonla beni tehdit etti. ’Benim damadımın yanında neden dükkan açıyorsun’ dedi. Ben de ’sana mı soracağım’ dedim. ’O zaman benim Alaçatı’ya gelmem gerekiyor herhalde’ dedi. ’Beni tehdit etme’ dedim. Bodrum’dan uçakla buraya geldi. Geldi, kabadayılık yaptı, atıştık, kaçtı ve gitti.

Kavgaya gelen adam kaçmaz. Yıllarca insanlara yutturmuş. Yıllarca insanlara yaptığı eziyetten dolayı onların ahını aldı ve bana denk geldi. Maç yeni başlıyor” diyerek Terim’e meydan okudu.

“Kavgaya gelen ama kavgadan adam kaçmaz” diyen Selahattin Aydoğdu, “Şov yapmayacaksın. Geldi ’Ben geldim’ dedi. Ondan sonra birbirimize girdik. Beni tuttular, baktım ortadan kaybolmuş. Şikayetçi oldum ama şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Araya hatırlı insanları koyuyor ama şikayetimden vazgeçmeyeceğim. Herkesin yapamadığını ben yapacağım. Zaten Türkiye’de sevilmeyen bir adam. Onun yüzünden herkes futboldan soğudu ama her yerde yine de o var” ifadelerini kullandı.

TERİM'İ GELİŞİ KAMERAYA BÖYLE YANSIDI


Terim’in saat 23.00 sıralarında Bodrum’dan Alaçatı’ya gelerek iddiaya göre yanında şoförü, damatları Volkan Bahçekapılı, Ahmet Baran Çetin ve 2 korumasıyla birlikte Selahattin Aydoğdu’ya ait restorana gelme görüntüleri ise güvenlik kameralarına yansıdı.

(Ali Gözeten - Halil Karahan / İHA)


Alaçatı'da Fatih Terim ve damadı Volkan Bahçekapılı mekan bastı!


Anadolu Ajansı'nda Fatih Terim istifası

Haberin Devamı