Adil Rami: Benim peşimi kızlar bırakmıyordu

Fenerbahçe'de kısa bir süre oynadıktan sonra gönderilen kaytan bıyıklı stoper Adil Rami, kariyeriyle ilgili itiraf niteliğinde açıklamalar yaptı. Özellikle gençliğinde alemin hızlı delikanlısı olduğunu söyleyen Rami, kendisi için kavga eden kızlar nedeniyle futbola odaklanamadığını iddia etti.

Fransız stoper Adil Rami rakip forvetleri durdurmuş ama kendini durduramamış. Pamela Anderson aşkı nedeniyle magazin sayfalarının değişmez isimlerinden olan kaslı ve bıyıklı Rami, gençliğindeki pişmanlıklarını anlattı.
İşte Rami'nin hızlı hayatı hakkında söyledikleri:

Daha iyi bir yaşam hijyeni ile daha iyi bir kariyerim olabilirdi. Çok fazla kadın, çok fazla gezi ve kiloma dikkat etmedim... Bu utanç verici... Çok fazla hata yaptım, çok fazla kadınla birlikte oldum, çok kilo alıp, verdim. Eğer fit olursam benden yüzde 100 korkmayacak bir forvet yok.
2017'de Cannes Film Festivali, Monako Grand Prix'si ve ardından Los Angeles'ta geçen bir hafta düşünün. inanılmazdı.
Küçük bıyığım ve berbat İngiliz aksanımla partilerde insanlar bana hayran kaldı. Benim için kavga eden kızlarla sabah 6'ya kadar devam ederdim. Bu büyük bir saçmalıktı.

Kariyerimin başında, her hafta sonu kızlarla yakalanıyordum. Bu playboy imajıyla yıllarca futbol oynadım. Yaş ve olgunluk bana dur dememi sağladı. Gençlerin yapmaması gereken hatalardan biri ama bu çok zor çünkü baştan çıkarıcı bir dünyaya giriyorsun.
Pamela hakkında söyleyeceklerim ise, iki yıl boyunca acı çektim, insanlar benim hakkımda yalan söyledi. Videolarım var ve söylediklerini çürütebilecek fotoğraflar. Geçmişte kaldı ve artık onunla ilişkilendirilmek istemiyorum. Bu yüzden şikayette bulunmadım. Bu bir ders.