Ajda Pekkan'dan kardeşi Semiramis Pekkan'a itiraf: Bedeviler gibi yaşadım

Semiramis Pekkan bir süredir çektiği YouTube programı için son olarak ablası Ajda Pekkan'ın evine konuk oldu. Abla kardeş keyifli sohbetler ederken Ajda Pekkan'da özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Semiramis Pekkan programı için ablası Ajda Pekkan’ı evinde ziyaret etti.

İşte Süperstar’ın kardeşine anlattıkları:
- Bunca sene sporun canını ben çıkardım. Ama yaşadığım kırık döküklerden sonra artık risk almıyorum, sadece yürüyüş yapıyorum.

- Sokaktan sahiplendiğim 2 köpeğim var. Biri çok yaşlandığı için veterinerde, pansiyon parası ödüyorum.

- Yıllarca turneler, konserler derken valizlerin içinde Bedeviler gibi yaşadım. Her otelde ayrı bir gece.
- Ajda Pekkan kardeşi Semiramis Pekkan’ın sorularını yanıtladı.

‘ÇOCUĞUM OLSA DELİRİRDİM!’
“Ajda Pekkan’dan emekli olacağım. Hep onun peşinden koştum. Ben yetiştirdim ya Ajda’yı bırakamıyorum. Çocuğum olsa delirirdim herhalde. Gerçi olsaydı harika olurdu. Ama onu büyütebilir miydim bilmiyorum. Bunlar şizoid şeyler. Çok fazla düşününce kuyuya düşüyorsun.”

Semiramis Pekkan, Ajda Pekkan’ın havuzlu bahçesini gösterdi.