Alişan bayramlaşmak için huzurevini ziyarete gitti! Aile mutluluğunu yere göğe sığdıramadı

Alişan huzurevi ziyareti sonrası eşine övgüler yağdırdı: “İlk doğum gününü unutmuştum, eşeklik bende! Şimdi asla unutmuyorum. Allah eşime uzun ve mutlu bir ömür versin. Mutlu bir yuvadan daha güzel ne olabilir ki?”

2018 yılında nikah masasına oturan ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya hesabından yaptığı romantik paylaşımla eşi Buse Varol'un doğum gününü kutlamıştı.

Şarkılarını yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı Alişan, açıklamaları ve paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü şarkıcı son eşinin doğum günü için yaptığı paylaşımla dikkat çekmişti.

Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra Cennet Mahallesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Alişan, aradığı aşkı da dizi setinde bulmuştu.

Alişan, 2018 yılında sette tanışarak aşk yaşamaya başladığı Buse Varol ile nikah masasına oturmuştu.

Çiftin Burak ve Eliz adını verdikleri 2 çocukları dünyaya geldi.

UMREYE GİTTİLER
Alişan ve eşi 14 Şubat'ta birbirine hediye almak yerine umreye giderek oradan paylaşımlar yapmıştı.

Yaşadığı heyecanı paylaşan ünlü türkücü, şunları söylemişti: "Allah’ım sana şükürler olsun üçüncü kez buraları görmeyi bana kısmet ettiğin için, bu mübarek kandil gününde burada olmayı kısmet ettiğin için, eşimle birlikte umre yapma fırsatı verdiğin için... "

"Şükürler olsun Allah’ım. Allah isteyen herkese nasip etsin İnşallah. Tüm ölmüşlerimizin mekanlarını cennet etsin, bizlere çocuklarımıza sağlıklı, huzurlu bir yaşam nasip etsin İnşallah. Berat Gecemiz mübarek olsun."

BUSE VAROL: RÜYA GİBİYDİ
Buse Varol ise yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; "Kabe’ye dokunup dua etmek nasip oldu. Böyle güzel bir günde… Hislerimi tarif etmem mümkün değil."

"Rüya gibiydi, dizlerim uzun bir süre heyecandan titredi. Sadece onu hatırlıyorum ve aklıma ilk gelen şey çocuklarım oldu. Rabbim herkese vicdan rahatlığı versin. Beni ve ailemi kötülerden ve kötülüklerden arındırsın. Gerisi cidden boş. Bugünüme bin şükür."

EŞİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI
Sosyal medya hesabından sık sık paylaşımlar yapan Alişan, eşi Buse Varol'un yeni yaşını kutlamıştı.
Eşiyle peş peşe pozlarını paylaşan Alişan, şu notu eklemişti: "İyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta diye söz verip evlendiğim sevdiğim kadının doğduğu gün. Ne isteyebillir ki bir insan hayatında?"

"Aile kurmak, seni seven bir eş ve çocuklar, mutlu bir yuva. Bunların hepsini bana yaşattığı için önce Allah’a şükürler olsun sonrada sana teşekkür ederim karıcım. Sağlıkla, huzurla hep birlikte nice nice yaşlara aşkım, seni çok seviyorum. İyi ki doğdun."

ANLAMLI ZİYARET!
Alişan, önceki gün Etiler’de bir huzurevini ziyaret etti.
“Bayram ziyareti yapmaya geldim, her bayram gidiyorum. Onlarla bayramlaşmaya geldim” dedi. Eşi Buse Varol’un doğum gününden bahseden Alişan “Evlendiğimiz sene ilk doğum gününü unutmuştum. Sen ne biçim adamsın dedi bana. Eşeklik bendeydi. Şimdi unutmuyorum. Allah eşime mutlu bir ömür versin. Bir insanın isteyeceği şey nedir? Mutlu bir yuva mutlu bir aile. Şükürler olsun ki ben mutluyum. Allah nasip etti” dedi.