Annem Ankara'nın 'Vahide'si Gökçe Eyüboğlu: Senaryoyu okurken ağladım
Kanal D’nin gerçek bir yaşam öyküsünü seyirci ile buluşturan Annem Ankara, yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizide ‘Vahide’ karakterine hayat veren Gökçe Eyüboğlu, gerçek ve güçlü bir hikayede yer almanın çok kıymetli olduğunu vurgularken, senaryoyu okurken ağladığını ifade etti.
![GERÇEK HİKAYE](https://image.posta.com.tr/i/posta/75/750x0/674d75d7251a02661a312e6e.jpg)
GERÇEK HİKAYE!
Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür’ü yıllar sonra aynı projede buluşturan Annem Ankara, babalık nedir bilmeyen Hasan ile 3 erkek çocuğuna bakabilmek için mücadele eden Zuhal’in gerçek yaşam hikayesini anlatıyor. Senaryosunu Başak Angigün’ün kaleme aldığı dizinin yönetmen koltuğunda usta isim Faruk Teber oturuyor.
![GENİŞ VE GÜÇLÜ KADRO](https://image.posta.com.tr/i/posta/75/750x0/674d76a5251a02661a312e72.jpg)
GENİŞ VE GÜÇLÜ KADRO
BKM imzalı dizinin oyuncu kadrosunda Bergüzar Korel ve Mehmet Günsür ile birlikte Özgürcan Çevik, Gökçe Eyüboğlu, Sevinç Erbulak, Yıldıray Şahinler ve Güler Ökten, Sinem Uslu, Muharrem Türkseven, Mustafa Açılan, Dilek Çelebi, Hakan Akın, Fatma Toptaş, Durukan Çelikkaya, Ezgi Gör, Selen Özbayrak, Başak Akan, Mustafa Enis Bilir, Beyza Şekerci, Cansu Dağdelen, Ediz Gülsuyu, Mert Tanık, Naz Özgülüş, Egemen Ulaş Önkal, Mehmet Can Akça ve Yasin Pehlivan yer alıyor.
Gerçek bir yaşam öyküsünü ekrana taşıyacak olan Annem Ankara, çarşamba akşamları Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.