Aslı Kızmaz ve eşi İlker Kızmaz'ın romantik anları filmin galasına damga vurdu

Hazal Kaya, Enis Arıkan, Onur Tuna, Cem Belevi gibi ünlü isimlerin yer aldığı Aslı Kızmaz'ın "Benden Ne Olur" adlı kitabından aynı ad ile uyarlanan filmin galası önceki akşam gerçekleşti. "Benden Ne Olur" filminin galasına Aslı Kızmaz ile eşi İlker Kızmaz’ın romantik anları damga vurdu.

Aslı Kızmaz'ın 'Benden Ne Olur' adlı kitabından aynı ad ile uyarlanan filmin galası önceki akşam Şişli’de gerçekleşti. Filmin galasına Nur Fettahoğlu dışında tüm oyuncular katıldı.

İlker Kızmaz, 2014 yılında nikah masasına oturduğu eşi Aslı Kızmaz'ı dakikalarca öperek tebrik etti.

Bu romantik anlar kameralara böyle yansıdı.

Aslı Kızmaz, "O kadar şanslı bir kadınım ki. Şu an hissettiğim hissi umarım bir gün herkes hisseder. Ben bu hikayeyi yazmaya başladığımda ilk gece 11 sayfa yazmıştım ve Enis’e gönderdim.

Enis ‘Aslı bunu hemen kitap yapıyoruz’ dedi sonra kitap çıktı, Hazal hayatıma girdi. Gerçekten ilk görüşte aşk oldu bizim hikayemiz. Hazal kitabı okudu ve ‘Ben oynayacağım’ dedi. Düşünsenize bir kitap yazmışsınız ve Türkiye’nin en yetenekli kadın oyuncularından biri diyor ki ‘Ben oynayacağım’. Buradaki herkesin performansına inanamayacaksınız o kadar iyiler" dedi.

Filmde 'Sertab Bal' karakterini canlandıran Hazal Kaya, "Gelip gelemeyeceğim belli değildi bu sabah azimle negatife döndüm. Bu film tam pandeminin ortasında çekildi, daha aşı yoktu ortada.

Hepimiz için umut ışığı oldu aslında o zamanda sete çıkıp çalışıyor olmak. O günden beri de hep umut ışığı gibi hayatımızda bu film. Nihayet vizyona çıkıyor, nihayet insanlarla paylaşabileceğiz çok mutluyuz" dedi ve ekledi:

"Çok tatlı bir kadın hikayesi. Bana gelen senaryolar arasında ve izlediğim romantik komediler arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça izliyoruz. O yüzden bu işin içinde olmak çok mutluluk verici. Arkadaşım yazdı, arkadaşlarım oynuyor. Bizim için aile işi gibi bir iş. Dediğim gibi umut ışığı ve mutluluk çeşmesi umarım hepiniz için öyle olur.

Enis Arıkan, "Gerçekten şahane bir kadın hikayesi. Ben dün izleme fırsatı buldum, Hazal’a aşık oldum. Ben her sahnede ağladım. Ağlanacak sahneler olmadığında da ağladım, çünkü Hazal’a çok aşık oldum.

Bence şahane bir performans. Dün eve gittiğimde 3 saat konuştuk ve ona neden ağladığımı anlattım. Onun yeteneğine ağladığımı anlattım. Şahane bir iş çıkardığını anlattım. Bu sıkıntılı günlerde filme giden seyircilerin kalbine dokunacağımıza inanıyorum, onları mutlu edeceğimize çok inanıyorum. İyi seyirler diliyorum" dedi.

Onur Tuna, "Alışageldiğimiz aşk hikayelerinden, romantik-komedi işlerinden daha farklı olduğunu düşünüyorum bu işin.

Burada çok özgün bir karakter var, onun farkındalığını anlatıyoruz. Benim oynadığım karakter de onun iyi pasörlerinden bir tanesi. Güzel bir film oldu, bence herkes eğlenecek" diye konuştu.