Banu Alkan evlat acısı yaşayan Safiye Soyman için yayınladığı taziye mesajıyla şoke etti! Tepkiler sonrası sildi

Ekranların sevilen yüzü Safiye Soyman, 25 yılı aşkın süredir MS hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz'ü kaybetti. Oğlunun cenazesinde zor anlar yaşayan Soyman'ı ünlü camiasından dostları da yalnız bırakmadı. Banu Alkan ise hem cenazeye gelmedi hem de sosyal medyadan yaptığı paylaşımla şoke etti.

Sanatçı Safiye Soyman'ın, 24 yıldır MS (Multiple Skleroz) hastalığıyla mücadele eden oğlu Harun Akaröz, solunum yetmezliğine bağlı şikayet üzerine götürüldüğü hastanede yaşamını yitirmişti.

DEFNEDİLDİ
Akaraöz, dün Gündoğan Merkez Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Gündoğan Belde Mezarlığı'na defnedildi.

DOSTLARI YALNIZ BIRAKMADI
Safiye Soyman ve Faik Öztürk ayakta durmakta zorlandı. Safiye Soyman bir ara oğlunun tabutunu öperek gözyaşlarına boğuldu. Soyman'ı bu acı gününde Ebru Akel, Gülben Ergen ve Seren Serengil gibi sanatçı dostları yalnız bırakmadı.

EN YAKINLARI ŞAŞIRTTI
Seda Sayan Amerika'dan dönemezken Banu Alkan ise hem cenazeye gelmedi hem de skandal bir paylaşımda bulundu. Banu Alkan, önce evladını kaybeden arkadaşı Safiye Soyman'a başsağlığı dilemeyip kendini paylaşmaya devam ettiği için tepki çekti, ardından yayınladığı taziye mesajıyla gündem oldu.

PAYLAŞIMI KALDIRDI
Dünya Güzellerim'de yer alan bir videoyu paylaşan Alkan, gönderisine Kylie Jenner ve Jennifer Lopez'i etiketledi. Üstüne paylaşıma müzik eklenince takipçilerden büyük tepki geldi. Alkan, bunun üzerine paylaşımdaki taziye mesajını kaldırdı.

TEPKİ YAĞDI
Alkan'ın paylaşımının altına takipçilerinden: 'Taziye için bu video olmamış, sizin sayfanızı kim yönetiyorsa bir sorgulayın', 'Diyecek söz bulamıyorum nasıl bir düşünce', 'Bu video oldu mu şimdi?' gibi yorumlar geldi.
AÇIKLAMA YAPTI
Afrodit ise gelen yorumlara karşı sessizliğini bozdu ve şu ifadeleri kullandı:
"Asistanımın paylaştığı bir video üzerinden her türlü yorumu yapma hakkında hiç kimse sahip değildir. Banu Alkan'ı tanıyan çok iyi bilir. Bu güne kadar hiçbir yanlışı olmamış birine o hesaplardan yazmak asıl yazanlar ayıp etmiştir. Avukatım tüm hesapları çıkarıp gerçekler ortaya çıktıktan sonra hukuk sürecini başlatıyorum. Ayrıca Safiye'me başsağlığını hikayemden diledim. Evladı için bizzat ben şaidim nasıl mükemmel bir anne olduğuna."