Bebek göründü: Dünyaca ünlü modellerle Pınar Deniz aynı podyumda!

Bir dönemin en çok izlenen ve unutulmaz dizisi 'Yargı'da 'Ceylin' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Pınar Deniz, meslektaşı Kaan Yıldırım’la bir süredir aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde muhabirlerin kendisine yönettiği 'Evlilik' ve 'Hamilelik' iddialarını cevaplayan Pınar Deniz, verdiği yanıtla şaşırtmıştı. Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti dün İtalya'da dünyaevine girdi. Pınar Deniz, Paris Moda Haftası kapsamında düzenlenen defilede yıldızlarla aynı podyumu paylaştı. Pınar Deniz'in göbeği ise gözlerden kaçmadı.

Kanal D ekranlarında yayınladığı dönem pazar akşamlarına damga vuran dizi 'Yargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz, geçtiğimiz günlerde 'Kaan Yıldırım ile evlilik' iddiasına cevap vermişti.

Yüzü olduğu markanın lansman gecesinde görüntülenen ve hamile olduğu öne sürülen Pınar Deniz, evlilik iddialarını doğrulamıştı.

'EVET, EVLENİYORUZ'
"Kıpkırmızı oldum" diyen Pınar Deniz, açıklamasını, "Eylül ayında evleniyoruz. Kısmet bakalım. Hiç bir şey söylemek istemiyorum, evleniyoruz ve mutluyuz" sözleriyle noktalamıştı.

'SİZE SÖYLER MİYİM?'
Kendisine gelen birçok projeyi şimdilerde reddeden Deniz, sorulan 'hamilelik' sorularına ise "Hamile olsam size söyler miyim?" demişti.

Uzun süredir aşk yaşayan ve evlenecekleri gün merakla beklenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çifti dün İtalya'da dünyaevine girdi.

Bu özel günde Pınar Deniz Vivienne Westwood tasarımı gelinlik giyerken, Kaan Yıldırım Tom Ford imzalı bir takım tercih etti.

GELİNLİĞİ ÇOK SADE BULUNDU
Güzelliği ve zarafetiyle ilgi odağı olan Pınar Deniz'in gelinlik tercihi ise kimileri tarafından çok beğenilirken kimileri tarafından da fazlasıyla sade bulunmuştu.

Oldukça ünlü bir gelinlik markasına ait olan elbisenin daha öncesinde de Barbara Palvin tarafından tercih edilmesi dikkatli sosyal medya kullanıcılarından kaçmadı.

90'ların ikonik süper modeli statüsüne sahip Helena Christensen da aynı elbiseyi Cannes Film festivalinde tercih etmişti.

BİRÇOK ÜNLÜ İSİM EŞLİK ETTİ
Bir güzellik markasının yüzü olan Deniz, son olarak Paris'e gitti. Saten beyaz elbisesiyle podyumda yürüyen güzel oyuncunun yanında Kendall Jenner, Cara Delevingne, Andie MacDowell ve Eva Longoria gibi isimlerin de podyumda boy gösterdi.

ELİ KARNINDA POZ!
Anne olmak için gün sayan başarılı oyuncu Pınar Deniz, etkinlikte belirginleşen karnıyla selfie çekti. Ünlü oyuncunun paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından binlerce beğeni ve yorum geldi.

"EN GÜZEL ANNE"
Deniz'in gönderilerinin altına: 'En güzel anne', 'Işıl ışıl parlıyor', 'Güzelliği nefes kesiyor', 'Seninle gurur duyuyoruz', 'Bakmaya doyamadım' gibi yorumlar geldi.