Beğendi kek üzerine domates soslu kuzu tandır yapmayı daha önce denediniz mi? Tarifi bol ödüllü Şef Serkan Bozkurt'tan aldık. Bozkurt, Avrupa’da Michelin Yıldızı’na sahip restoranlarda da şeflik yapmış, deneyimli bir aşçı. Türk Aşçılık Milli Takımı Üyesi olarak bugüne kadar dünyanın çeşitli ülkelerinden Dünya Aşçılık Birliği'nin düzenlemiş olduğu yarışmalarda ABD, Almanya, İngiltere, Hollanda, Slovenya, Malta, Macaristan, Rusya,Hırvatistan vs. ülkelerden toplam 35 adet altın, gümüş, bronz madalyayı ülkemize kazandırmış durumda.
Yurtdışında birçok yüksek kapasitede ve önemde ziyafetlerde ve fine-dining restoranlarda yemek servisleri gerçekleştiren Bozkurt, Posta.com.tr okuyucuları için çok özel bir lezzetin tarifini verdi: Beğendi kek üzerinde domates soslu kuzu tandır! Bu farklı kuzu tandır tarifi için malzemeleri saymaya başlıyoruz. Tarifimiz üç aşamalı. Hazırsanız, kolları sıvayın!