Derin Mermerci: Çok tembelim, kanepeden kalkmam

Derin Mermerci, Pelin Kaya’nın YouTube’daki programına konuştu. Çok tembel olduğunu söyleyen Mermerci, samimi açıklamalarda bulundu.

Stil & Moda
En zarif şıklık kot ve beyaz tişört. Evde bile blue-jean’le otururum. Stil sahibi olmak sadece kıyafet değil, had bilmektir.

Lüks alışveriş
Artık tutumlu, hatta cimri bir kızım. Evet, 20’li yaşlarda alışverişe çok düşkündüm. Ama iyi ki almışım. Çünkü hepsi klasik. Kızlarıma kalacak.

Güzellik
Geceleri kullandığım bir serum ve yüz kesem var. Bir de kişniş yiyorum.

İtiraf
Ağlamak istiyorsam yüksek sesle Müslüm Gürses dinlerim, damardan şarkılarına eşlik ederim.

Estetik
Gözlerim katarakt ve ileri derece miyop olduğu için cildimi pürüzsüz görüyordum. Geçen hafta katarakt ameliyatı olunca anladım ki, meğer öyle değilmiş. Hemen botoksumu yaptırdım. Sadelik seviyorum, sıfır makyaj dolaşırım. Ne yazık ki günümüz estetikleri kötü. Hepsi aynı kalem.

Aile
Kızlarım Lal ve Mila her şeyim. Yeğenlerim için canımı veririm. Annem ve ablalarım kapım, dayanağım. Kızlarımla bir felsefemiz var; her gün birinin hayatına dokunuyoruz. Bu bazen bir kadın, çocuk ya da köpek oluyor.

Ev hali
Çok tembel bir kızım. Çok mutlu olduğum evimden mecbur olmadıkça çıkmam. Kanepeden kalkmak istemiyorum.

Aşk
Çok kutsal, inşallah gelir. Ne olur gelsin, çünkü çok güzel bir his. Ama zor. Evlat sahibi olunca da pek umurumda değil.