Galatasaray ABD'li dünya yıldızının peşinde! 'Büyük olay olur'

Galatasaray ara transferi kapatmadan önce hücuma bir takviye daha düşünüyor. Hücumun soluna oyuncu bakan Galatasaray uygun şartlarda bir fırsat transferi yapabilir. Avrupa'da pencerenin erken kapanmasını fırsata çevirmek isteyen yönetim, iki yıldızın peşinde.

Galatasaray'da ciddi bir transfer atağı var. Dursun Özbek ve Erden Timur ikilisi, Galatasaray'a bir dünya yıldızı daha getirme konusunda girişimlerde bulunuyor.
Hürriyet Spor Arena'dan Ali Naci Küçük'ün haberine göre, Galatasaray Christian Pulisic'in durumunu sordu.

Chelsea forması giyen ABD'li dünya yıldızı Pulisic için temasta bulunan Galatasaray, haberin detyaına göre bu transferde çok fazla ciddi rakibe sahip. Bu nedenle transfer oldukça zor.
Ali Naci Küçük, duyumunu "Galatasaray’ın temasta bulunduğu ve şu anda transferi adına bilgi aldığı iki isim var: Pulisic ve Zaniolo. Olumlu dönüş olursa çok büyük olay" yorumuyla verdi.

Galatasaray'ın ilk hedefi olan Pulisic'in alternatifi ise Nicolas Zaniolo. Roma'da kadroda düşünülmeyen oyuncu, Premier Lig ekipleriyle görüşmüş ancak transfer gerçekleşmemişti. Zaniolo şu anda kulüp arıyor.