Göksel'in aşk acısı! Ünlü şarkıcı hıçkıra hıçkıra ağladı

Yaşadığı aşkla magazin gündeminde sıkça yer alan şarkıcı Göksel, ayrılık sonrası duygusal açıklama yaptı: "Hayatımız gamsız görünse de öyle değil." Şarkıcı, aşk için en son ne zaman ağladığını açıklamasa da duygusal bir süreçten geçtiğini ifade etti.

'Göksel ve Osman Şahin'in ilişkisi sona mı erdi?' sorusu bir dönem oldukça konuşulurken, ikilinin sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakması, ayrılık iddialarını güçlendirmişti. Ancak taraflardan resmi bir açıklama gelmemişti.

Göksel, 2021 yılında gitarist Osman Şahin ile flört etmeye başlamıştı. Çift, geçtiğimiz sene ilişkilerine nokta koymuş fakat arkadaşlıklarına devam etmişti.
Eski sevgilisi Göksel’in birçok projesinde yer almaya devam eden Osman Şahin, kendi solo albümünü çıkarmıştı.

AÇIKLAMA YAPMADILAR
Geçen kasım ayında düzenlenen Afife oyununun galasına el ele katılan sevgililer, sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakmıştı.

Şarkıcı Göksel (51), iki yıldır kendisinden 15 yaş küçük olan müzisyen Osman Şahin ile aşk yaşıyordu.

İkili geçtiğimiz ocak ayında ayrıldı. Göksel “En son ne zaman aşk için hıçkıra hıçkıra ağladınız?” sorusuna “Çok uzak bir zaman değil ama söylemeyeceğim. Bazen hayatımız çok gamsız gibi görünüyor ama hiç öyle değil. Ben de tanıdığım müzisyen arkadaşlarımın hepsi de çok duygusal” diye yanıt verdi.

ASLINDA FELSEFE OKUDU
Göksel Demirpençe 25 Kasım 1971 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Boğaziçi Üniversitesi Felsefe Bölümündeki eğitimini devam ettirirken profesyonel olarak müzikle ilgilenmeye başladı.

Ünlü şarkıcı 2002 yılında Alper Erinç ile evlenip 2007 yılında evliliğini sonlandırmıştı.

1992 yılından itibaren birçok orkestrada solistlik yapan sanatçı,1995 yılında ünlü müzisyen Onno Tunç'la tanıştı ve birlikte müzik kariyerinde ilk albümünü yayınladı. Ve yine aynı yıl Sezen Aksu'nun orkestrasında vokalist olarak görev aldı.

İlk albümü Yollar 1997 yılında yayınlandı. Albüm ağırlıklı olarak sanatçının kendi bestelerinden oluşuyordu. Kendi şarkıları dışında söz ve müzikleri Sezen Aksu ve Onno Tunç'a ait "Kurşuni Renkler" ve "Yakışıklı" adlı iki şarkıyı yorumladı.

İkinci albümü Körebe Ekim 2001'de piyasaya çıktı. Bu albümde yer alan "Depresyondayım" şarkısı geniş kitleler tarafından çok sevildi. Körebe albümü aynı zamanda Göksel ve Alper Erinç'in müzikal birlikteliklerinin başlangıcı oldu.