Kış aylarının vazgeçilmezi karnabahar, sağlık faydaları ile beslenmemizde mutlaka yer alması gereken besinlerden.
C vitamini, K vitamini, B6 vitamini, folat, pantotenik asit, potasyum, manganez, magnezyum, fosfor olmak üzere ihtiyacınız olan birçok vitamin ve minerali içeren karnabahar hem doyucu hem de az kalorili olması sayesinde çok rahat bir şekilde tüketilebiliyor, katı diyet listelerinde bile kendine rahatlıkla yer bulabiliyor.
Biz bugün sizin için karnabaharı standart bir şekilde değil, mantı formunda sunacağız. Tarifin içine kıyma da ekleyerek protein miktarını artıracağız.
Bol lifli ve faydalı bu yemek, hem ana yemeklerinize hafif bir alternatif hem de öğle yemekleriniz için iyi bir öğün olacak. Hazırsanız başıyoruz.
Tarifimiz tek kişilik. Malzeme miktarını kişi sayısına göre artırabilir, bu şahane lezzeti sevdiklerinizle de paylaşabilirsiniz.