Hafsanur Sancaktutan'ın dolandırıcılarla başı dertte! 'Benim adıma paket gelirse inanmayın'

Özel hayatı ve yer aldığı projelerdeki başarısıyla sıkça adından söz ettiren güzel oyuncu Hafsanur Sancaktutan, iki reklam anlaşmasına imza atıp anlaştığı rakam dudak uçuklatmıştı. Şimdilerde ise Hafsanur Sancaktutan'ın dolandırıcılarla başı dertte.

Son yıllarda yıldızı parlayan oyuncuların başında gelen Hafsanur Sancaktutan, gerek yer aldığı projeler gerekse de özel hayatıyla sık sık adından söz ettiriyor. Oyuncu son olarak yaptığı reklam anlaşmaları ve kazancıyla gündeme gelmişti.

Özel hayatında da mutluluğu yakalayan Hafsanur Sancaktutan, uzun süredir İnci Taneleri dizisinin başrol oyuncularından Kubilay Aka ile aşk yaşıyor.

HAYATIMA BANA DEĞER VEREN BİRİ GİRDİ"
Bir dergiye verdiği röportajda ise 2024 yılına dair samimi açıklamalarda bulunan Sancaktutan hayatıyla ilgili şunları söylemişti: “Hayatımda terslikler devam ederken her şey toparlandı. Hayatıma bana değer veren biri girdi. Başarıyla giden bir dizide başrol oynuyorum. Şükrediyorum."

Sık sık sosyal medya hesabından Kubilay Aka ile paylaştığı romantik karelerle gündeme gelen güzel oyuncu, yer aldığı projelerle de adından söz ettiriyor.

Güzel oyuncu dizi çalışmalarının yanı sıra çeşitli reklamlarda da boy gösteriyor.

REKLAMLARIN ARANAN YÜZÜ
Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, bu yıl hem bir saç markasıyla anlaşma yapan hem de bir deri markasının yüzü olan Hafsanur Sancaktutan'ın kazancı da ortaya çıkmıştı.

30 MİLYON TL
Güzel oyuncu sadece yaptığı 2 reklam anlaşmasından tamı tamına 30 milyon TL kazanmıştı.

DOLANDIRICILAR BAŞINA DERT OLDU!
Oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın başı dolandırıcılarla dertte. Kötü niyetli kişilerin adını kullanarak sipariş verdiği ortaya çıktı.

Takipçilerini dolandırıcılara karşı uyaran ve yasal işlemleri başlattığını duyuran oyuncu şu ifadeleri kullandı: “Tanıdığım bazı kişilerin evlerine, dolandırıcılar tarafından benim adıma siparişler verildiği ve gönderiler yapıldığı bilgisine ulaştım. Hafsanur Sancaktutan adına herhangi bir sipariş ya da gönderi gelirse, bilin ki bunun benimle hiçbir ilgisi yoktur. Bu, aklını yitirmiş kötü niyetli kişilerin işidir.”