SALI
UYANINCA
● 2 bardak limon dilimli su
KAHVALTI
● 2-3 kaşık yulaf ezmesi
● 1 adet elma
● 1 kutu probiyotik yoğurt
● Tarçın
ARA
● 1 fincan yeşil çay
● 2 adet hurma
● 2 adet ceviz
ÖĞLE
● Ton balıklı salata
● 1- 2 dilim ruşeymli ekmek
ARA
● 1 fincan sade Türk kahvesi
● 2 adet cherry topları (10 dakika sıcak suda bekletilmiş 3 su bardağı yulaf, 10 dakika kaynar suda bekletilmiş 3 çorba kaşığı karabuğday, 2 çorba kaşığı keten tohumu, 1 su bardağı kuru üzüm, 1 armut, 3 çorba kaşığı tarçın, 4 çorba kaşığı kakao, 2 çorba kaşığı Hindistan cevizi karıştırılır. Minik toplara bölünür. 180 derece fırında 15 dakika pişirilir.
AKŞAM
● Yeşil mercimek yemeği
● 1 kase yoğurt
● 1 dilim ekmek