Sıcak servis edilmesi ile bilinen künefe sünen peyniri ve yoğun şerbetin verdiği tat ile görüntüsü ile dikkat çekiyor.
Geleneklere birebir uygun olarak közde künefe pişirimini yapan Fatih Uzunparmak, “Eski usul ve tamamen yüzde yüz doğal ve organik künefe yapıyoruz. Kurban Bayramı’nda beklentilerimiz çok yüksek ve satışlarımız çok iyi. Bayramda şehir dışından gelen misafirlerimizi ağırlayacağız. Artık kısmet neyse o olacak. Antakya usulü büyük tepside pişiyor. Porsiyon porsiyon kesilip veriliyor. İsteyen yarım isteyen tam porsiyon yiyebiliyor. Künefe Hatay’ındır, önünde ve arkasında bir şey yoktur. Tescili ve coğrafi işaret belgesi Hatay’a aittir. Gaziantep’te, Diyarbakır’da ve Şanlıurfa’da yapılanlar kadayıftır. Bize gelenler yurt içinden ve yurt dışından. Genellikle Arap ülkeleri, Avrupa’dan ve Türkiye’nin tüm illerinden gelenler oluyor. Bizde elimizden geldiği kadarıyla onları memnun etmeye çalışıyoruz” dedi.