İZMİR NARLIDERE'DE ÇIKAN YANGINDA SON DURUM! İzmir Narlıdere'de yangın mı çıktı, neden çıktı? Lüks sitede çıkan yangın söndürüldü mü, yaralı sayısı kaç, can kaybı var mı?

İzmir'in Narlıdere ilçesinde 27 Nisan saat 22:30 sularında lüks bir sitede büyük bir yangın çıktı. Alevler kısa süre içinde bütün binayı sararken, olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ekibi ve polis sevk edildi. Yangını duyanlar ise nedenini öğrenmeye çalışıyor. Peki, İzmir Narlıdere'de yangın mı çıktı, neden çıktı? Yenikale Mahallesi İsmail Cem Sokak lüks sitede çıkan yangın söndürüldü mü, yaralı sayısı kaç, can kaybı var mı?

27 Nisan akşamı İzmir'in Narlıdere ilçesinde Yenikale Mahallesi İsmail Cem Sokak'ta bulunan lüks bir siteden alevler yükselmeye başladı. Gökyüzünü aydınlatan alevler kısa süre içerisinde hızlıca büyüyerek binayı sardı. Birçok kişi ise yangının nedenini araştırıyor ve can kaybı olup olmadığını merak ediyor. Peki, İzmir Narlıdere'de yangın mı çıktı, neden çıktı? Lüks sitede çıkan yangın söndürüldü mü, yaralı sayısı kaç, can kaybı var mı?

YANGINDA CAN KAYBI VAR MI?
Olay yerine gelen İzmir Valisi Selim Köşger, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Köşger, yangının başladığı sırada tüm binada oturanların tahliye edildiğini bildirdi.
YANGIN NEDEN ÇIKTI, SÖNDÜRÜLDÜ MÜ?
Yenikale Mahallesi İsmail Cem Sokak’ta bulunan lüks bir sitede 22:30 sularında yangın çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangında, alevler kısa sürede büyüyerek, lüks binayı tamamen sardı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, alevlerin gökyüzünü aydınlattığı yangına müdahale etti. Çevredeki binalarda oturanlar önlem amaçlı evlerini terk ederken, yanan siteden zaman zaman patlama sesleri duyuldu. Olayda ölü ya da yaralı konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı. Söndürme çalışmaları sürdürülüyor.