2 adet kabak1 demet dereotu1/4 demet dereotu2 adet yumurta1 su bardağı yoğurt1 su bardağından biraz az sıvı yağ1 su bardağı mısır unu1 su bardağı pirinç unu1 adet kabartma tozu1 tatlı kaşığı tuz1 çay kaşığı kırmızı pul veya toz biberÜzerine serpmek için susam ve çörek otu Kabağı rendenin iri kısmı ile rendeleyip suyunu sıkın.Derin bir kaba tüm malzemeyi (çörek otu ve susam hariç)önce sıvı malzemeler sonra kuru malzemeler olarak katıp karıştırın.Yağlanmış fırın kabına dökün. Önceden ısınmış 180 derecedeki fırında yaklaşık 30-35 dakika pişirin.Bu keki muffin kaplarına koyarak muffin şeklinde de yapabilirsiniz.Dilerseniz dikdörtgen bir fırın tepsisinde pişirerek mısır ekmeği gibi kare formda da servis edebilirsiniz.