GaleriKapadokya’nın meşhur balonları Türk bayraklarıyla donatıldı!

Kapadokya’nın meşhur balonları Türk bayraklarıyla donatıldı!

Paylaş
Kapadokya’nın meşhur balonları Türk bayraklarıyla donatıldı!

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türkiye’nin dört bir tarafında çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Bu kutlamalardan eşsiz bir kare ise Kapadokya’dan geldi. Yerli ve yabancı turistlerin akın akın Kapadokya’ya gelerek bindikleri sıcak hava balonları, 15 Temmuz şehitlerini anmak amacıyla Türk bayraklarıyla donatıldı. İşte tüm detaylar…

Kapadokya’da sıcak hava balonları, 15 Temmuz nedeniyle Türk bayrağı ve pankartlarla havalandı. Türk bayraklarıyla bezenen balonlar, gökyüzüne havalandıkları zaman adeta görsel bir şölen oluştu.

Haberin Devamı

BALONLAR TÜRK BAYRAĞI İLE GÖKYÜZÜNE SÜZÜLDÜ

UNESCO Dünya Doğal ve Kültürel Miras Listesi'nde yer alan Kapadokya bölgesinde sıcak hava balonları, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Türk bayrağı ve pankartlarla gökyüzüne süzüldü.

GÖKYÜZÜNDE ADETA GÖRSEL ŞÖLEN!

Sabah erken saatlerde Nevşehir’in Avanos ilçesine bağlı Paşabağı mevkiinden havalanan sıcak hava balonları, gökyüzünde görsel şölen oluşturdu.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANMAK İÇİN UÇULDU

Sıcak hava balonu pilotu Alper Çetin, “Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle uçuyoruz. Hain darbe kalkışmasında 240’a yakın şehidimizi anmak için uçuyoruz. Bu hain darbe girişiminin sürekli hatırlanması ve unutulmaması için uçuyoruz” şeklinde konuştu.