Konser sonrası hayatını kaybetmişti! Hande Yener'den alkış toplayan vefa

Birçok ünlü ismin sahne arkasında ışık şefliğini üstlenen Mustafa Kap, önceki akşam Hande Yener'in sahnesinden sonra geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dün akşam sahneye çıkan Yener, Kap'a vefasıyla alkış topladı.

Kariyeri boyunca Ajda Pekkan, Gülben Ergen, Hande Yener, Melek Mosso, Emel Sayın, Sıla Gençoğlu ve Ceylan Ertem başta olmak üzere bir çok sanatçı ile çalışan ışık teknisyeni Mustafa Kap, son olarak 5 aralık akşamı Hande Yener'in sahnesinde görev aldı.

Sahne sonrası evinde fenalaşan Kap apar topar hastaneye kaldırıldı. Kap'ın eşi yaptığı paylaşımda "Canımın içi hayat arkadaşım her şeyim hakkın rahmetine kavuştu" diyerek acı haberi duyurdu.

Dün akşam Adana'da konser veren Hande Yener, vefasıyla dikkat çekti. Mustafa Kap'ı unutmayan Yener, led ekranlara fotoğraf yansıtarak 'Armağan' şarkısını söyledi.

Üzüntüsünü dile getiren Yener “Yeri asla dolmayacak, onu asla unutmayacağız” ifadelerini kullandı.

Instagram hesabından da paylaşım yapan Hande Yener "1 kişi eksiktik bu gece,i çimiz yanarak... Canım kardeşim Mustafa Kap, seni çok özlesek de, sen her zaman bizimlesin..." notunu düştü.

Sahnede duygusal anlar yaşayan Hande Yener'in ekibi gözyaşlarına hakim olamadı.