Balık severler levreğe hayır diyemez. Biz de sizin için yazın bile büyük marketlerde rahatlıkla bulabileceğiniz lezzetli bir levrek tarifi ile geldik. Aynı zamanda yaptığınız bu levreği nelerle servis edebileceğinize dair alternartifler hazırladık. Levrek tarifimizi üç farklı pişirme önerisi ile hazırladık. Buna göre dilerseniz fırında, dilerseniz airfryer'da (sıcak hava fritözü) dilerseniz de kızartma olarak hazırlayabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun!
LİMONLU LEVREK MALZEMELERİ
- 2 adet levrek fileto (orta boy, derili)
- 2 adet limon
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 3 yemek kaşığı zeytinyağı
SERVİS İÇİN (İSTEĞE GÖRE)
- 1 paket yıkanmış ıspanak
- Yarım kg baby patates (veya 2 adet orta boy patates)
- 1 adet kuru soğan