Sofralarınızda lokum tadında bir kuzu külbastı tarifi istiyorsanız, doğru adrestesiniz. İşte ızgara döküm tavada kuzu külbastı yapmak için malzemeler ve tarif... 200 gr kuzu külbastı2 adet domates2 adet çarliston biber1 adet soğan1 çay bardağı sıvı yağ1 diş sarımsakTuzKarabiber Kekik Önceden ısıtılmış döküm tavaya tavaya az miktarda sıvı yağ ekleyinKuzu külbastıların her iki tarafını 5’er dakika pişirerek mühürleyin. Külbastıları boş bir fırın tepsisine alın. Kuru soğan, patates, biber, domates ve sarımsak ekleyin ve sıvıyağ ilave edin. Damak tadınıza göre deniz tuzu ve karabiber ekledikten sonra sıcak su ekleyin ve fırına verin. Daha önce 180 derece ısıttığınız fırında 30 dakika pişirin. Dilerseniz kibrit patateslerle, dilerseniz közlenmiş biber ve domateslerle servis edin.