Şeftali kebabının nasıl yapıldığını anlatan işletme sahibi kebabın etinin kuzunun güngörmez yani kolunun altında yer alan küçük bir parçadan oluşan et ve yağlı karadan oluştuğunu söyledi.
Kıbrıs’ın ünlü kebabı hazırlanırken, kuzunun en lezzetli bölgelerinden alınan etler zırhtan çekiliyor, sonrasında ise soğan ve maydanoz ve tarçın da dahil olmak üzere baharatlar dahil ediliyor. Ardından hazırlanan kebaplar şişlere geçiriliyor. Mangalda yavaş yavaş kurutulmadan pişiriliyor.
Şeftali kebabındaki asıl fark ise servis edilmesi sırasında ortaya çıkıyor. Zira mangaldan inen kebapların üzerine ekşi mandalina suyu sıkılıyor.
Ünlü yemek eleştirmeni Vedat Milor burada yediği şeftali kebabını çok beğendiğini ama 10 üzerinden 9 puan verdiğini söyledi. Milor kırdığı bir puanın ise kebabın içindeki iç yağ oranının biraz daha fazla olması gerektiğini düşündüğü için kırdığını söyledi.