MasterChef'te gözyaşlarına hakim olamayan Onur'dan ilk paylaşım geldi!

MasterChef Türkiye’de duygusal anlar: Beşinci ceketin ardından Onur gözyaşlarını tutamadı! Yeni bölümde altıncı ceket için Onur ve Şirin mücadele edecek. Onur, 'Güçlü duramadım, umutsuzluğa kapılmadım ama çok zormuş' diyerek duygularını dile getirdi. Arkadaşından destek alan Onur, Instagram’dan yaptığı paylaşımda mücadeleye devam edeceğini vurguladı.

Masterchef Türkiye 5 ceketi alan isim belli oldu. Beyza, Kerem, Semih, Erim ve Eda ceketi alan isimler oldu. Ekrana gelecek yeni bölümdü altıncı ceketi almak için Onur ve Şirin mücadele edecek. Heyecanının hız kesmediği Masterchef'in ekrana gelen son bölümünde Onur gözyaşlarını tutamamıştı. Hiç iyi olmadığını dile getiren Onur, " Ben hiç iyi değilim şefim. Güçlü duramadım, umutsuzluğa kapılmadım. Ne kadar zormuş şefim." dedi.

SEMİH DESTEĞE GELDİ
Onur'un gözyaşlarını tutamamasının ardından Semih arkadaşına desteğe geldi. Arkadaşını motive eden Semih, Onur'un rekorlar kırdığını ve kaşığının olduğunu dile getirdi.

PAYLAŞIM YAPTI
Dün gözyaşlarını tutamayan Onur'dan yeni paylaşım geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Onur, "Sonuna kadar mücadeleye devam" dedi.

İşte yarışmacının o paylaşımı...