Mercan nerede? Yargı 67. bölümde neler oldu?
Pazar akşamları izlenme rekoru kıran Kanal D'nin popüler dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Ilgaz ve Ceylin'in hayatını konu alan dizide yaşanan farklı olaylar ise daha da merak konusu oluyor. Sürekli bir belanın ortasında kalan Ceylin ve Ilgaz'ın hayatı günden güne daha da merak edilmeye başlanıyor. Yargı 67. bölümde yaşanan tüm detaylarıyla haberimizde.

MACİT O GÜNÜ HATIRLIYOR
Macit'in ağzından laf almak için aynı huzur evine yerleşen Merdan, haberlerde savcıların ve kızları Mercan'ın çıkmasıyla Macit'in hafızası yerine geldi.
Merdan'a Mercan'ın kaçırıldığı gün aynı yerde olduğunu anlatan Macit, kötü bir kadının Mercan'ı alıp götürdüğünü ve o sırada Mercan'ın "Anne, anne" diye bağırdığını anlattı.

ILGAZ VE CEYLİN, EFE'NİN EVİNE GİRİYOR
Efe savcıya bir türlü ulaşamayan Ilgaz ve Ceylin, evine gidip kapıyı kırarak içeri girdi. İçeri girdiklerinde ise gördükleri manzara karşısında donup kaldılar. Binlerce oyuncağın bulunduğu evde Ceylin, Mercan'ı kaçıran kişinin Efe olduğunu düşündü.
Eren'i arayan Ilgaz, Efe'nin nerede olduğunu tespit etmesini istedi. Eren ise uzakta bir ormanlık alanda olduğunu söyleyip, bulunduğu bölgece çocuk yerleştirme yurdunun bulunduğunu söyledi.
Ceylin ve Ilgaz vakit kaybetmeden olay yerine gitti.